Alejandro Balde en primer pla amb el Camp Nou de fons
FUTBOL

Alejandro Balde, en alerta per 2 fitxatges: el primer val 30M€ i el segon és gratuït

El lateral podria sumar competència per al proper curs atès que la directiva sondeja el mercat de fitxatges

La directiva del FC Barcelona sembla determinada a reforçar la seva defensa al proper mercat de fitxatges. Les constants lesions han impedit a Xavi Hernández comptar amb una defensa estable i els seus millors jugadors de forma consistent. Un cas podria ser el d'Alejandro Balde, que ha patit una greu lesió i durant la temporada gairebé no ha tingut continuïtat.

L'internacional espanyol va demostrar la temporada passada que tenia el nivell necessari per ser una part fonamental de la plantilla del Barça. El seu excel·lent rendiment va portar Xavi Hernández a confiar-hi com a titular aquesta temporada. Tot i això, el del planter ha estat lluny de poder jugar amb regularitat.

El Barça busca competència per a Alejandro Balde

La greu lesió que Alejandro Balde va patir contra l'Athletic Club a la Copa del Rei ha generat gran preocupació al club respecte a la seva recuperació. El jugador espanyol va patir un trencament muscular que li ha fet perdre's els darrers mesos de la temporada i també l'Eurocopa. Aquesta lesió va requerir cirurgia i el jugador ja és a la fase final de la seva recuperació, entrenant ja a la gespa.

Alejandro Balde tirat a terra amb mostres de dolor sent ajudat pels metges del FC Barcelona

Pel FC Barcelona, Alejandro Balde és un jugador clau. La directiva és conscient del seu enorme potencial i no vol arriscar amb el seu retorn als terrenys de joc. Els serveis mèdics del club estan prenent totes les precaucions necessàries per evitar qualsevol recaiguda, mentre que Joan Laporta busca un substitut per permetre-li recuperar-se completament.

Sergi Cardona i Joao Cancel·lo les opcions de la directiva culer

El Barça sembla voler fitxar un lateral esquerre el proper estiu. Entre els noms que es valoren, el millor posicionat és Sergi Cardona. El jugador de la UD Las Palmas sembla que no renovarà el seu contracte amb el club canari i quedarà lliure en finalitzar la temporada.

El Barça, que en els darrers anys ha optat per fitxatges a cost zero, està interessat en la contractació de Sergi Cardona. Tot i això, altres equips com el Betis, Atlètic de Madrid i alguns de la Premier League també estan interessats.

[instagram]C7M0braIE_i[/instagram]

D'altra banda, Joao Cancelo és una altra de les opcions que estudia la directiva per sumar competència a Alejandro Balde. El portuguès tornarà a la disciplina del Manchester City durant l'estiu, però sembla que la sortida d'Anglaterra és imminent. La directiva del Barça valora positivament el rendiment que ha ofert el portuguès i podrien tractar de fer-ne la incorporació permanent.

Tot i això, el principal inconvenient que pot tenir la directiva de Joan Laporta és l'alta pretensió que demanda el Manchester City per Joao Cancelo. El club anglès demana prop de 30 milions d'euros pels seus serveis i aquesta quantitat sembla molt difícil que el Barça pugui arribar a oferir-la. Tot i això, amb un parell de vendes, el president culer podria optar pel seu fitxatge.

Sembla clar que per al proper curs, Alejandro Balde sumarà competència directa. Ara cal veure qui és l'escollit per competir amb l'internacional espanyol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: