Robert Lewandowski en primer pla amb un gran somriure envoltat de diamants al fons

FUTBOL

La joia de la corona del Barça, fitxatge de 12M€ i parella letal amb Robert Lewandowski

Robert Lewandowski necessita ajuda per aconseguir anotar la quantitat més gran de gols possibles i el Barça s'ha fixat en una estrella de la Serie A que té una clàusula de sortida de 12 milions d'euros

Robert Lewandowski va signar pel FC Barcelona per continuar demostrant ser el millor '9' del món. A Alemanya es va convertir en un autèntic depredador de l'àrea i cada temporada superava els 40 gols, mentre que al Barça només en va poder convertir 33 en el primer any. Un escenari que ha provocat infinitat de rumors sobre la seva continuïtat i que podrien tancar-se amb l'arribada del gran fitxatge que prepara Joan Laporta.

Sí, perquè el president del Barça té clar que Robert Lewandowski no es mou i, malgrat els esforços de Deco i el fitxatge de Vitor Roque, el '9' és indiscutible. Xavi Hernández ni s'ha immutat davant l'arribada del jove brasiler i encara ha donat més galons al polonès, que ara sí, sembla estar responent a la pressió. En els darrers partits hem vist un Lewandowski molt més actiu i Joan Laporta ja li busca ajuda per a l'any que ve.

Un mitjapunta per ajudar Robert Lewandowski

En la situació actual, el FC Barcelona no pot fer grans fitxatges. L'economia culer és molt preocupant i l'arribada de jugadors de primer nivell sembla una quimera. Tot i això, Joan Laporta ha trobat una oportunitat de mercat que no vol desaprofitar per complementar Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski en primer pla amb Joan Laporta al fons parlant per telèfon
Joan Laporta confia cegament a Robert Lewandowski | Europa Press

En concret, el màxim mandatari del FC Barcelona ha posat tota la seva atenció a la Serie A. La lliga italiana és una gran font de talent i ja han sonat diversos noms en els darrers mesos. El més recent, i potser el que generava més il·lusió era Rafael Leao, però ell mateix va confirmar que es quedarà a l'AC Milan.

Això sí, a l'AS Roma hi juga una altra de les debilitats del FC Barcelona i la seva contractació és molt més factible. Per començar, Joan Laporta ja va intentar tancar la firma en el passat, però a més, encaixaria a la perfecció amb l'ADN Barça i seria un complement de luxe per a Robert Lewandowski. Sens dubte, el club català no pot deixar passar l'ocasió, ja que només per 12 milions d'euros podria fitxar Paulo Dybala.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Paulo Dybala, just el que necessita Robert Lewandowski

Robert Lewandowski s'ha mostrat molt crític en el passat amb el joc de l'equip i fins i tot va arribar a demanar un mitjapunta davant la falta de gol. El polonès és conscient que no rep totes les pilotes que hauria de fer i que cal algú que actuï d'enganxament per subministrar-li pilotes perilloses i generar ocasions de gol.

Davant d'aquesta tessitura, Paulo Dybala es presenta com la millor alternativa al complicat mercat de fitxatges. L'argentí és l'emblema de l'AS Roma, però la seva assequible clàusula de rescissió el col·loquen com a favorit per a l'estiu que ve. 12 milions és una quantitat ridícula per a un futbolista del seu talent, que podria suposar la cirereta del pastís al projecte del FC Barcelona.

De moment, les converses entre Paulo Dybala i el FC Barcelona no han tingut lloc, però és molt possible que tinguin lloc a partir del 30 de juny. Robert Lewandowski necessita companyia en atac i Paulo Dybala canvia aires, per la qual cosa l'acord sembla possible. Però a més, amb la seva arribada, Ilkay Gündogan o Pedri no haurien d'ocupar un rol tan ofensiu i podrien caure més enrere per ajudar a construir el joc culer.

En definitiva, Paulo Dybala és un gran reforç per a un FC Barcelona en crisi i el seu valor de mercat ajuda a tancar l'acord. Veurem què passa a l'estiu, però és clar que Joan Laporta i Robert Lewandowski celebrarien la seva arribada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: