Fotomuntatge d'Aitana Bonmatí amb una foto de les cames
FUTBOL

Aitana Bonmatí encén les xarxes amb una foto i tothom es fixa en el mateix

Aitana Bonmatí ha encès les xarxes socials amb la seva darrera foto i tots els seus seguidors comenten el mateix

Aitana Bonmatí està vivint un dels seus millors moments. La recent guanyadora de la Pilota d'Or té un exèrcit de fans que la segueixen a cada pas que fa. I és que la catalana és la millor jugadora de la temporada 2022/2023.

D'aquesta manera, Aitana Bonmatí succeeix la seva companya Alexia Putellas, que havia guanyat el premi les dues últimes temporades.

La foto d'Aitana Bonmatí

Aitana Bonmatí va créixer al municipi de Sant Pere de Ribes, a la província de Barcelona. Un lloc on, segons la mateixa protagonista, es va fer futbolista. «Tinc molt bons records de la meva infància a Sant Pere de Ribes. És el poble on vaig créixer, on m'he fet futbolista».

La vida de la blaugrana gira al voltant del futbol. No hi ha dubte que ha esdevingut tota una inspiració. Especialment per a aquelles nenes petites que somien convertir-se, algun dia, en grans futbolistes.

Aitana Bonmatí es caracteritza per ser molt reservada pel que fa a la seva vida personal. Enfocant-se únicament en la seva carrera com a futbolista i compartint imatges sobre la seva feina. Ara ha pujat una imatge que no ha deixat indiferent ningú.

Ja se sap que per ser una esportista d'elit cal estar en forma i cuidar molt l'alimentació. Així ho hem pogut veure a través del seu compte X, abans Twitter. I és que la blaugrana té un físic envejable.

A la imatge compartida per Aitana Bonmatí, es veu la catalana en el que sembla un entrenament. La jove porta uns pantalons curts, deixant a la vista les cames.

Tots es fixen en el mateix

Davant d'aquesta fotografia, han estat molts els que no han dubtat a comentar a la publicació. I és que tothom s'ha fixat en el mateix detall: les seves cames. Aquests són alguns dels comentaris que ens han cridat més l'atenció.

"Quina és la necessitat d'humiliar-nos amb les teves cames?", comenta fent broma una seguidora.

"Quin físic, Aitana! Impressionant, igual que tu", afegeix un altre usuari.

"Molts futbolistes plens de talent es queden al camí sense saber per què. La feina acumulada que reflecteixen aquestes cames és un fet diferencial, indispensable perquè la màgia flueixi de forma constant com ho fa Aitana Bonmatí", diu un altre.

El cert és que la publicació és plena de comentaris relacionats amb les cames de la futbolista. I és que la foto és espectacular.