Sergi Roberto fent una passada contra el Girona FC

FUTBOL

Els 3 assenyalats a la derrota del Barça, Sergi Roberto no és l'únic

El capità no és l'únic que ha fallat avui, la cosa va més enllà...

El Barça ha començat el partit amb un gol d'Andreas Christensen i tot semblava anar bé. Però, als dos minuts, el Girona FC ha empatat el matx i els culers han començat a suar. Tota la primera part ha estat favorable als blaugranes i se n'han anat al descans amb un 1-2 al marcador.

A la segona part, el Barça ha sortit adormit i un error de Sergi Roberto ha fet que els rivals empatessin el partit. Després, els blaugranes han anat a pitjor i el partit ha acabat 4-2. El capità ha estat el més assenyalat, però no és l'únic.

Sergi Roberto s'ha equivocat, però no és l'únic

En acabar el partit, els reporters han entrevistat Sergi Roberto i el jugador és conscient del seu error. Ha demanat perdó a tots els aficionats i ha admès que tot ha anat cap avall després del regal al rival. Tot i així, hi ha diversos dels seus companys que tampoc han estat al nivell que requeria el matx.

Sergi Roberto amb el braçalet de capità mirant a un costat

Un altre dels que més errors ha comès ha estat Joao Cancelo; tot i estar bé en atac, ha tingut complicacions en defensa. No ha estat al nivell que havia de ser i el Barça ho ha acabat pagant molt car. El Manchester City demana 40 milions per ell, però amb aquest rendiment, és clar que no els pagaran.

Finalment, Ronald Araújo ha sortit a la foto del gol que ha donat aire al Girona FC. El defensor ha fet una entrada, però una finta ha fet que passés davant de la pilota. Després d'això, una passada ha deixat sol el jugador rival i ha anotat còmodament.

3 assenyalats al Barça, però no els únics

Tot i haver donat 3 noms, no són anys únics que no han estat encertats. De fet, Ronald Araújo no ha disputat un mal matx, només ha tingut mala sort. Però, per desgràcia, això és futbol i aquestes coses no es tenen en compte quan finalitza un partit.

Amb aquesta derrota, el Barça ha perdut la segona posició de LaLiga i el Girona FC ha entrat oficialment a la Champions League. Però això no és el més rellevant; el Reial Madrid ha guanyat matemàticament LaLiga mancant 4 jornades. Un dia per a l'oblit, ja que el Barça ha estat contra les cordes i li ha regalat el títol al seu màxim rival.