Una parella de gent gran somriu mentre passeja per la ciutat, amb una imatge inserida d'equipatge a un aeroport.
ECONOMIA

Els viatges de l'Imserso, a preus molt assequibles: les destinacions més barates

Ja està obert el termini per apuntar-se als viatges de l'Imserso 2024-2025, amb ofertes molt atractives

Els viatges de l'Imserso són una excel·lent oportunitat perquè les persones grans gaudeixin d'unes vacances merescudes a preus assequibles. Si estàs interessat a aprofitar aquesta oferta, t'expliquem que ja pots apuntar-te a aquest pla de vacances per a la temporada que ve. El termini està obert fins al pròxim 22 de juliol.

Aquest programa ofereix una àmplia varietat de destinacions sense que calgui suportar una despesa excessiva. I permet als jubilats gaudir d'unes vacances sense que la seva butxaca ho noti massa.

Imatge de fons de dues persones grans amb un mapa a les mans, a més d'un home amb gest de sorpresa a primer pla i una altra imatge d'una mà amb monedes

Requisits per viatjar amb l'Imserso

Per poder beneficiar-te dels viatges de l'Imserso, has de complir alguns requisits bàsics:

 • Tenir 65 anys o més.
 • Ser pensionista de jubilació del sistema públic de pensions.
 • Ser pensionista de viduïtat amb 55 anys o més.
 • Ser pensionista per altres conceptes o perceptor de prestacions o subsidis de desocupació, amb 60 anys o més.
 • Ser assegurat o beneficiari del sistema de la Seguretat Social, amb 65 anys o més.

A més, és important estar registrat al programa de l'Imserso. Si encara no ho estàs, ho pots fer a través de la seva pàgina web o als centres d'atenció al client.

Una parella de gent gran somriu mentre s'abracen, amb una imatge inserida de bitllets i monedes d'euro.

Les destinacions més econòmiques dels viatges de l'Imserso

Els viatges de l'Imserso ofereixen una àmplia varietat de destinacions, des d'escapades a capitals de província fins a estades a zones costaneres. Si fem un repàs per les destinacions més barates, hi ha autèntiques gangues que hauries d'aprofitar.

 • Turisme d'escapada: Les escapades a capitals de província són una opció molt assequible. Per exemple, una estada de 3 nits i 4 dies a una capital de província té un cost de 124,68 euros. Aquest tipus de viatge és ideal per als que cerquen una breu però enriquidora experiència cultural.
 • Zona costanera insular: Si preferiu gaudir del mar, les illes també ofereixen opcions econòmiques. A les Canàries, una estada de 7 nits i 8 dies sense transport costa 210,39 euros. A les Balears, el preu és molt similar, amb un cost de 210,47 euros pel mateix període.
 • Zona costanera peninsular: Les zones costaneres de la península també són una excel·lent opció. A Andalusia, Catalunya, Múrcia i el País Valencià, una estada de 7 nits i 8 dies sense transport costa 210,72 euros. Si preferiu incloure el transport, el preu puja a 228,93 euros.
Muntatge amb una parella de jubilats amb una maleta a la mà i un cercle amb el mapa d'Espanya

Comparativa de preus amb transport inclòs

Si prefereixes que el transport estigui inclòs en el teu viatge, aquí tens alguns exemples de preus:

 • Deu dies a les Illes Balears: 331,49 euros.
 • Deu dies a Andalusia: 290,07 euros.
 • Deu dies a les Canàries: 435,95 euros.

Com es pot veure, Canàries és la destinació més cara si s'inclou el transport. Té un cost de 435,95 euros per una estada de deu dies i de nou nits. Sense transport, el preu baixa a 253,65 euros.

Com inscriure's als viatges de l'Imserso

Per inscriure't als viatges de l'Imserso, cal seguir una sèrie de passos. Si encara no estàs registrat, ho pots fer a través de la pàgina web de l'Imserso o als centres d'atenció al client.

Quan ho facis, podràs sol·licitar la teva plaça a la destinació que prefereixis. Rebràs una confirmació de la teva plaça i les instruccions per fer el pagament.

➡️ Economia

Més notícies: