Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un jubilat i al capdavant una cartera amb bitllets d'euro
ECONOMIA

La Seguretat Social confirma els pensionistes que rebran dues pagues extra al juny

Els jubilats que no percebin una pensió de viduïtat només rebran una paga extra aquest mes

Bones notícies per als pensionistes espanyols. La Seguretat Social ha confirmat que una gran quantitat de pensionistes rebran dues pagues extres al juny, fet que suposa un augment significatiu en els seus ingressos.

Això no és degut a res més que a la combinació de la paga extra pel complement de maternitat i paternitat, i la paga per la pensió de viduïtat.

Un home gran, amb els polzes enlaire, sobre una imatge de calculadora al fons, i al cercle, uns bitllets d'euros

Els pensionistes que rebran 2 pagues extres al juny

La primera d'aquestes pagues extres és el complement de maternitat i paternitat. Aquest benefici s'atorga als pensionistes que tenen fills de menys de 18 anys o amb discapacitat.

El seu objectiu és ajudar els pares a cobrir les despeses relacionades amb l'educació i la cura dels fills. Al juny, aquesta paga s'atorga a tots els pensionistes que compleixen els requisits esmentats. Això vol dir que rebran una quantitat addicional al seu compte bancari, el que pot ser de gran ajuda per a aquells que viuen amb un pressupost ajustat.

La segona paga extra que rebran alguns pensionistes aquest mes és la paga per la pensió de viduïtat. Aquest benefici s'atorga als pensionistes que han perdut el cònjuge.

Muntatge d'un home fent una moneda dins d'una gerra

En aquest cas, té com a objectiu ajudar els vidus i les vídues a cobrir les despeses relacionades amb la vida diària ia compensar la pèrdua de l'ingrés del cònjuge mort.

Com amb el complement de maternitat i paternitat, al juny, aquesta paga també s'atorga a tots els pensionistes que compleixen els requisits esmentats. Això significa que rebran una quantitat addicional al seu compte bancari, i, per tant, pot ser de gran ajuda per a aquells que es troben en una situació econòmica difícil.

Combinació de les dues pagues extres

La combinació d'aquestes dues pagues extres vol dir que molts pensionistes rebran un augment significatiu en els seus ingressos al juny. Això pot ser especialment beneficiós per a aquells que viuen amb un pressupost ajustat i necessiten una mica més d'ajuda per cobrir les seves despeses.

És important destacar que no tots els pensionistes rebran aquestes dues pagues extres. Només aquells que compleixen els requisits esmentats anteriorment seran elegibles per rebre aquestes pagues. No obstant això, per a aquells que ho són, aquest augment en els seus ingressos pot ser un gran alleugeriment i una ajuda significativa.

➡️ Pensions ➡️ Economia

Més notícies: