Imatge d'una persona inserint una targeta de crèdit al banc amb tres imatges destacades dels bancs següents: BBVA, Santander i CaixaBank
ECONOMIA

Els bancs que et regalen diners per obrir un compte al juny: fins a 720 euros

Alguns bancs tenen promocions que van des dels 250 fins als 720 euros per obrir un compte

Al competitiu món de la banca, els bancs han trobat una nova forma d'atreure clients: oferir diners en efectiu per obrir un compte.

Aquest juny, diversos dels principals bancs a Espanya estan regalant fins a 720 euros als nous clients que compleixin certs requisits.

Un fons de bitllets d'un euro, amb un home amb les mans al cap i gest de sorpresa, i al cercle una cartera amb diners

Si necessites saber sobre aquestes promocions, quins bancs estan oferint aquests avantatges i quins són els requisits que has de complir, segueix llegint.

El BBVA regala 720 euros en efectiu

El BBVA lidera la llista amb una oferta molt atractiva. L'entitat ofereix fins a 720 euros bruts als nous clients que obrin un compte online.

Aquest compte no té comissions ni condicions i ve amb una targeta de dèbit gratuïta. Per obtenir aquesta recompensa, has de domiciliar rebuts de llum, gas, telèfon o Internet i mantenir un saldo de 400 euros. El BBVA, a canvi, et tornarà fins a 60 euros mensuals durant un any, sumant un total de 720 euros.

Una persona gran subjecta uns bitllets, amb un logotip del BBVA

Per beneficiar-te d'aquesta promoció, tan sols necessites obrir un Compte Online BBVA amb el codi promocional RECIBOS720, domiciliar els rebuts de serveis i mantenir el saldo mínim de 400 euros.

Banco Santander: fins a 400 euros

El Banco Santander ofereix una promoció on pots guanyar fins a 400 euros en obrir un Compte Online i domiciliar la teva nòmina.

La quantitat de l'incentiu depèn de l'import de la teva nòmina: 300 euros si la nòmina és almenys 600 euros i 400 euros si supera els 2.500 euros. A més, hauràs de domiciliar dos rebuts mensuals i acceptar una permanència de dos anys.

Imatge de fons d'un caixer d'un banc Santander i una altra imatge d'una persona amb bitllets de 50 euros a la mà

Per accedir a aquesta oferta has d'obrir un Compte Online Santander, domiciliar una nòmina mínima de 600 euros, domiciliar dos rebuts mensuals i comprometre't a una permanència de dos anys.

Altres bancs que regalen diners en obrir el teu compte

Abanca ofereix fins a 370 euros en efectiu més una rendibilitat del 2% TAE durant el primer any sobre un saldo de fins a 15.000 euros. Per accedir a aquesta promoció, els nous clients han d'obrir un compte 'Clara' i domiciliar una nòmina o pensió d'almenys 1.200 euros, mantenint-la durant dos anys.

Els requisits inclouen obrir un compte clar d'Abanca, domiciliar una nòmina o pensió d'almenys 1.200 euros i comprometre's a una permanència de dos anys.

En el cas de Deutsche Bank, l'entitat ofereix una promoció per a clients nous que contractin el compte 'Más DB'. Pots obtenir 30 euros nets al mes durant un any (fins a 360 euros nets) si domicilies una nòmina o pensió d'almenys 2.000 euros.

Una persona maneja bitllets d'euro, i al cercle, una cartera amb bitllets i monedes

A més, pots gaudir d'una rendibilitat del 2,5% TAE en saldos de fins a 100.000 euros, sempre que mantinguis un mínim de 10.000 euros al compte.

Els requisits són obrir un compte 'Más BD', domiciliar una nòmina o pensió d'almenys 2.000 euros i mantenir un saldo mínim de 10.000 euros.

En darrer lloc, Imagin, el banc en línia de CaixaBank, ofereix fins a 250 euros nets als nous clients que domiciliïn una nòmina de més de 1.500 euros. Si la nòmina és inferior, però supera els 900 euros, l'incentiu és de 150 euros nets.

No obstant això, aquesta promoció exigeix una permanència de quatre anys, cosa que és considerablement més llarga que la majoria de les altres ofertes. Per beneficiar-te d'aquesta oferta, necessites obrir un compte a Imagin, domiciliar una nòmina d'almenys 900 euros i comprometre't a una permanència de quatre anys.

➡️ Bancs ➡️ Economia

Més notícies: