Dona somrient amb cabell llarg i laci davant una botiga Mercadona.
CONSUM

El truc definitiu per a uns cabells perfectes que arrasa a Mercadona i costa molt poc

Mercadona vol ajudar-te a mantenir els teus cabells a ratlla aquest estiu i que no suposi cap mena de problema

L'estiu comporta no només dies assolellats i agradables, sinó també la necessitat d'ajustar les nostres rutines de bellesa. Un dels productes estrella de Mercadona és l'Aqua Styling de la marca Deliplus. Aquest esprai de pentinat, disponible per només 2,10 euros, ha conquistat molts clients per la seva capacitat per deixar els cabells radiants.

L'Aqua Styling de Mercadona és la solució ideal per combatre els efectes del clima càlid i la humitat, que poden afectar negativament els teus cabells. Aquest esprai es converteix en un complement perfecte per a les cremes i altres cosmètics d'ús diari, assegurant uns cabells ben cuidats i controlats.

Una fórmula que sorprèn pels seus efectes

Aquest esprai destaca per la seva fórmula innovadora que inclou ProFix, un complex de polímers dissenyat per proporcionar hidratació, protecció i brillantor als cabells. A més, ofereix una fixació de nivell 1, que manté el pentinat al seu lloc sense perdre la suavitat i flexibilitat que totes desitgem.

Ampolla d'esprai d'Aqua Styling davant d'un rètol de supermercat.

L'Aqua Styling no només combat l'encrespament, sinó que també defineix el pentinat i nodreix la cabellera. Aquests beneficis es deuen a la seva fórmula avançada. Aquesta assegura que els cabells es mantinguin hidratats i amb una brillantor natural, fent que cada pentinat llueixi impecable.

Aquest esprai, a més de proporcionar un control efectiu dels cabells, també assegura que el pentinat es mantingui al seu lloc durant tot el dia. La seva capacitat per hidratar i nodrir els cabells el converteix en una eina indispensable per a aquest estiu.

No ha estat testat en animals

Per obtenir els millors resultats, es recomana agitar bé el producte abans de fer-lo servir. Després, cal aplicar l'esprai sobre els cabells a una distància d'uns 20 centímetres abans de començar a pentinar-lo. Finalment, és important deixar eixugar els cabells perquè el producte actuï correctament.

L'Aqua Styling ha guanyat popularitat entre els clients de Mercadona, ubicant-se entre els productes més interessants i sol·licitats del moment. L'eficàcia i el preu el converteixen en un imprescindible en qualsevol rutina de bellesa, especialment durant els mesos d'estiu.

Un aspecte notable de l'Aqua Styling de Mercadona és el seu compromís amb els principis vegans i cruelty-free. Això significa que el producte va ser creat sense ingredients d'origen animal i no ha estat testejat en animals, fet que afegeix un valor ètic addicional als seus beneficis estètics.

Preus i ofertes actualitzats el dia 04/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: