Una dona amb expressió de sorpresa en primer pla, una botiga de Lidl al fons i una família jugant al jardí en un requadre circular.
CONSUM

L'article de Lidl que convertirà el teu jardí en tot un paradís: per només 35 euros

Lidl vol que els més petits gaudeixin del bon temps de l'estiu de la millor manera possible amb la seva joguina

Lidl presenta un producte que combina diversió, seguretat i durabilitat: el gronxador niu. Aquest gronxador és ideal per a qualsevol jardí o pati, proporcionarà hores d'entreteniment per als nens i tranquil·litat per als pares. Per això mateix, ha esdevingut un favorit entre les famílies.

El gronxador niu de Lidl és una opció excel·lent per a aquells pares que busquen una manera segura i divertida d'entretenir els seus fills. Aquest producte, disponible a la pàgina web de Lidl, combina qualitat, seguretat i diversió en un sol article. A més, pot ser teu per només 34,99 €.

Lidl garanteix diversió a l'aire lliure amb el seu gronxador

El gronxador niu de Lidl és un complement fantàstic per a qualsevol espai exterior. El seu disseny en forma de niu ofereix una experiència de balanceig còmoda i segura, permetent als nens relaxar-se i gaudir-ne al màxim. Amb la seva gran superfície de seient, diversos nens poden utilitzar-lo alhora.

Nen jugant en un gronxador rodó vermell en un jardí amb una dona caminant darrere.

La seguretat és una prioritat en el disseny del gronxador niu de Lidl. Està equipat amb cordes ajustables i fortes, capaces de suportar el pes de diversos nens sense problemes. A més, la seva estructura estable minimitza el risc de caigudes o bolcades, i proporciona als pares la tranquil·litat que els seus fills estan segurs mentre juguen.

Aquest gronxador no es limita només al jardí. Gràcies al seu fàcil muntatge i desmuntatge, també es pot portar a altres llocs com ara parcs o cases de camp, proporcionant diversió a qualsevol lloc. Així que és una opció excel·lent per a aquells que busquen un joc portàtil i adaptable.

El gronxador niu de Lidl és també una opció de regal perfecta per a qualsevol ocasió. La seva combinació de diversió, seguretat i facilitat d'ús el converteix en un present que tant els nens com els pares apreciaran. És un regal que garanteix somriures i moments inoblidables.

Gronxador rodó penjant de color vermell i negre davant d'un cartell de supermercat.

Resistència per suportar més d'un nen

El gronxador compta amb un marc resistent d'acer, encoixinat amb materials duradors que resisteixen la intempèrie. Això assegura que el gronxador mantingui la seva integritat i aparença al llarg del temps, fins i tot amb sol i pluja. La resistència als rajos UV i a les inclemències del temps és una de les característiques més destacades del producte.

L'alçada del gronxador és regulable, amb un rang que va des d'aproximadament 105 cm fins a 180 cm. Aquest ajustament es fa mitjançant quatre cordes que es fixen amb traus i dues anelles d'acer, adaptant-lo a diferents necessitats i espais. El muntatge del gronxador és ràpid i senzill, i es pot fer sense complicacions seguint les instruccions incloses.

Aquest gronxador té una càrrega màxima 150 kg, la qual cosa permet que diversos nens puguin fer-lo servir simultàniament o fins i tot un adult amb un nen. Les mides del gronxador són aproximadament de 113 cm de diàmetre, oferint un ampli espai per gronxar-se i relaxar-se.

El gronxador niu de Lidl està fabricat amb una combinació de polièster, polipropilè, polietilè expandit i acer, materials que asseguren durabilitat i resistència. Aquests materials no només suporten el pes i l'ús diari, sinó que també són fàcils de mantenir i netejar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: