Muntatge amb una botiga de Mercadona i un cercle amb la cara del tiktoker @peldanyos
CONSUM

Un tiktoker reacciona a l'última novetat dolça de Mercadona: 'Està boníssim'

Potser aquest del que et parlarem sigui el gelat de l'estiu, perquè a Internet ja l'estan posant pels núvols

Si ets fan de les postres i, en especial, del gelat de Mercadona, potser ja t'estàs imaginant a quin ens referim. I és que Instagram i TikTok s'han omplert de vídeos comentant-ho.

Les noves postres gelades de Mercadona són una delícia per als que es desviuen pel dolç. I per als que no, també. Queda't per comprovar si encara no ho has tastat.

El gelat més tendre i exòtic de Mercadona està revolucionant les xarxes

D'una banda el Japó, de l'altra, Argentina. Aquest nou gelat de Mercadona se suma com el nou sabor dels dochis. Els gelats amb què la cadena valenciana ja venia conquerint milers de cors.

Mercadona ja tenia el seu mochi gelat en dos sabors: coco i mango. Tots dos, tot un èxit. Ara, els dochis han deixat tots els clients salivant amb el seu nou sabor explosiu.

Muntatge amb una imatge dels carrets de Mercadona de fons i els productes monchi mango i monchi coco de la marca Hacendado

El mochi és el pastisset típic japonès que consisteix en una massa anomenada mochigome (arròs glutinós) que va farcida. Mercadona els venia en format gelat i ara ha anat més enllà.

El dochi és com el mochi, però format per una bola de gelat i cobert de galeta triturada. Si els de Cheescake, que van ser els primers a sortir, han estat tot un èxit, ara, els nous, estan revolucionant Internet.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i el paquet de Dochi Cheesecake de la marca Hacendado

Diuen que el nou dotxi gelat de Mercadona és millor que el de pastís de formatge

El nou Gelat Dochi Banoffee d'Hacendado porta gelat de banana amb cobertura de galeta triturada i farcit de dolç de llet. No cal dir res més. Tot i això, a les xarxes no para de comentar-se, com mateixament ha fet el tiktoker @peldanyos.

La cobertura, que substitueix la massa d'arròs del mochi clàssic, es manté juntament amb la bola de gelat de l'interior. Només que, en aquest cas, no té gust de formatge, sinó de plàtan.

L'interior d'aquest gelat de Mercadona és la màgia i, pel que sembla, el veritable punt fort de les postres. Un farcit de dolç de llet que apareix després de la suavitat i la tendresa d'aquest singular mos.

Gelat de plàtan amb dolç de llet ja sonava a meravella. Però, pel que sembla, amb el toc de galeta i aquesta suavitat, és una delícia. El paquet té un preu de 3 € i hi venen 6 unitats.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: