Imatge de cantonada de botiga gran de Lidl, amb vidrieres, des de l'exterior

CONSUM

Lidl té l'article que es tornarà el teu imprescindible aquest estiu

Si vols gaudir de l'estiu amb tranquil·litat i prenent el sol, Lidl ha llançat el producte perfecte per a tu

Amb l'arribada de l'estiu ens entren les presses per tenir els balcons, terrasses o patis en perfecte estat per poder gaudir del bon temps mentre prenem una cervesa, llegim o simplement prenem el sol. I és que per a molts és la millor època de l'any perquè podem fer molts més plans, sigui sols o acompanyats.

Però si no vols moure't gaire de casa i vols gaudir del bon temps, una bona opció sens dubte és condicionar alguna estada de casa nostra per poder gaudir d'aquells moments únics que ens brinda el bon temps. I per això a Lidl han llançat un producte que és ideal per descansar i fer servir en milers d'ocasions aquest estiu.

La gandula plegable que arrasa a Lidl

El supermercat alemany sempre ens porta a la seva secció de basar productes innovadors i en aquesta ocasió han apostat per una gandula plegable. És a dir, podràs guardar-la a qualsevol lloc amb facilitat.

Per això, si tens poc espai a casa teva, no t'has de preocupar a l'hora de guardar la gandula a l'hivern, ja que gràcies al seu plegat ocuparà molt poc espai.

gandula plegable de Lidl de color verd

La gandula de Lidl ve amb un coixí encoixinat molt resistent i compta amb una funda de cotó pur de color verd. El més bo de portar la funda és que, si s'embruta, simplement la traiem, rentem a la rentadora i estarà com el primer dia.

Aquesta gandula compta amb una carcassa d'acer resistent, amb revestiment en pols i assegurança addicional antibolcada. Ve amb peus protectors que no ratllen el terra, de manera que si la poses en alguna zona delicada no corres el risc de fer malbé el terra.

Es desplega fàcilment i es pot plegar per estalviar espai. Aquesta gandula suporta fins a 110 kg, pesa 6 quilos, és molt resistent i té unes mides de 188 x 69 x 30 cm.

I el millor és el preu, normalment solen vendre aquesta gandula de Lidl per 54,99 €, però ara està rebaixada i compta amb un 40% de descompte. Això vol dir que la podem adquirir a través de la seva botiga online per 32,99 € i té unes despeses d'enviament de 3,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: