Logotip de Lidl a la façana d'una botiga i una dona asseguda davant d'un ventilador a una sala d'estar.
CONSUM

Lidl té la solució més buscada per refrescar casa teva a l'estiu: no més calor

Lidl vol que la calor no suposi un problema per poder estar a casa nostra d'una manera còmoda

Amb la pujada de temperatures que tenim a l'estiu, una bona climatització de casa nostra esdevé necessària. Fins i tot, en alguns llocs amb molta calor es torna obligatòria. En aquest sentit, Lidl ofereix una àmplia varietat de dispositius que tenen l'objectiu de donar qualitat de vida a l'estiu.

Dentre tots els articles que Lidl té disponibles, el ventilador de peu amb funció de ruixat nebulitzat es presenta com una opció ideal. Aquest dispositiu no només refresca l'ambient, sinó que també humidifica l'aire i crea un clima interior agradable i saludable. Amb una potència de 80 W, aquest ventilador és capaç d oferir un rendiment eficient i durador.

Funció de nebulització per refrescar-nos

El ventilador de peu amb funció de ruixat nebulitzat de Lidl és una excel·lent inversió per als que busquen millorar el clima interior de casa seva. Compta amb característiques que fan que molts clients s'hi hagin fixat per combatre les altes temperatures. A més, compta amb l'aval de l'excel·lent relació qualitat-preu de la cadena.

Ventilador de peu negre amb funció de nebulització al costat d´un sofà gris en una sala d´estar minimalista.

Compta amb tres nivells de velocitat i una oscil·lació de 70 graus, cosa que permet una distribució uniforme de l'aire a l'habitació. A més, la tecnologia d'ultrasons per a la humidificació de l'aire assegura un ambient fresc i lliure de sequedat. Els tres ajustaments d'humidificació permeten personalitzar la quantitat d'humitat segons les necessitats de l'usuari.

Una de les característiques més destacades daquest ventilador és la seva funció de nebulització activable per separat, que proporciona una boira fina i refrescant. L'angle d'inclinació ajustable permet dirigir el flux d'aire exactament on cal. A més, compta amb tres modes de funcionament: normal, natural i son, adaptant-se a diferents moments del dia i necessitats de confort.

Compte amb funció de temporitzador

El ventilador inclou un temporitzador de fins a 9 hores, ideal per programar-ne el funcionament durant la nit o en moments específics del dia. El dipòsit d'aigua extraïble de 2 litres facilita l'ompliment i la neteja, i l'indicador LED de dipòsit d'aigua buit avisa quan cal emplenar-lo. Les quatre rodes integrades permeten moure el ventilador amb facilitat duna habitació a una altra.

Per a més comoditat, el ventilador ve amb un comandament a distància, permetent controlar totes les funcions sense necessitat d'acostar-se al dispositiu. Funciona amb una tensió de 220-240 V i les seves mides aproximades són 125 x 454 x 38 cm. Tot això per un preu accessible de 69,99 euros.

Ventilador negre de peu davant d'un cartell de la botiga Lidl.

El ventilador de peu amb funció de ruixat nebulitzat és una inversió excel·lent per als que busquen evitar la calor de l'estiu. Amb la seva combinació de ventilació i humidificació, múltiples ajustaments i facilitat dús, aquest dispositiu es converteix en un gran aliat. És perfecte per mantenir un ambient fresc i confortable durant tot l´any.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: