Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior
CONSUM

El moble més funcional i reeixit de Lidl que està estirat de preu ara mateix

Lidl té un nou producte estrella al seu assortiment que està sent tot un èxit entre els clients

Lidl ens ofereix loportunitat daconseguir mobles de gran qualitat amb els preus més imbatibles del mercat. Fins i tot en té alguns que mai vas pensar que necessitaries, però una vegada que els coneixes et creen aquesta necessitat de tenir-los. Un exemple d'això és l'armari per a la bugada que us facilitarà el primer pas d'aquesta tasca.

Tindràs la roba bruta en un lloc amb molt d'estil, sense que pugui estar a la vista. Moltes són les persones que ja han caigut rendits davant dels seus encants. Per això mateix, s'ha situat entre els mobles més venuts de la cadena en aquests moments.

Una forma de dissimular la roba bruta

L'armari per a la bugada de Lidl ha esdevingut un producte estrella gràcies al seu disseny modern i funcionalitat. Aquest moble, amb un elegant acabat en blanc mat, no sols és estèticament agradable, sinó també extremadament pràctic. Una de les seves característiques més destacades són les pràctiques obertures que permeten llençar la roba bruta directament a l'interior.

Un logotip de la botiga Lidl amb un objecte blanc amb dos forats al centre de la imatge.

L'armari compta amb dues portes dobles de recorregut suau, cosa que assegura un ús còmode i sense esforç. A més, inclou un tauler de prestatge que proporciona espai addicional per emmagatzemar productes de neteja o qualsevol altre article necessari. El preu actual és de 34,99 euros, una oferta considerablement atractiva si es compara amb el preu anterior de 69,99 euros.

La durabilitat i la facilitat de manteniment són altres dels punts forts d'aquest armari. Està fabricat amb aglomerat recobert amb resina de melamina, el que el fa resistent a les ratllades i fàcil de netejar. Els peus del moble estan dissenyats per no ratllar el terra, protegint així les superfícies de casa teva.

Per les seves dimensions cap a molts espais

L'armari per a la bugada de Lidl és una solució pràctica i eficient per mantenir la roba ordenada ia l'abast de la mà. Aquest producte ha estat dissenyat pensant en les necessitats de la llar moderna, oferint un espai addicional per a l'emmagatzematge de peces de roba i accessoris relacionats amb la cura de la roba.

Pel que fa a les seves dimensions, l'armari fa 40 x 38 x 184 cm i te un pes de 29,5 kg. Aquests detalls ho fan adequat per a espais reduïts sense sacrificar capacitat d'emmagatzematge. El panell del darrere està fet de MDF i totes les vores visibles estan recobertes amb ABS, la qual cosa afegeix un toc de resistència addicional.

Un moble blanc amb dos compartiments davant d'un cartell de Lidl.

L'armari per a la bugada de Lidl inclou tot el material necessari i instruccions de muntatge, cosa que facilita el seu assemblatge fins i tot per a aquells que no són experts en bricolatge. Aquest moble no és només una solució pràctica i econòmica per a l'organització de la bugada a casa, sinó que també afegeix un toc de modernitat i elegància a qualsevol llar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: