Primer pla exterior d'una botiga de Lidl
CONSUM

La solució que arrasa a Lidl per evitar que les teves begudes s'escalfin aquest estiu

Lidl vol que sempre tinguis una beguda ben fresqueta per poder suportar les altes temperatures

Els dies calorosos d'estiu no hi ha res més refrescant que una beguda ben freda. Per aconseguir-ho, comptar amb una màquina de fer glaçons de gel a casa pot ser un gran avantatge. I per això Lidl ens ofereix una autèntica oportunitat.

La màquina elèctrica per fer glaçons de la marca Salco és la solució perfecta per als que gaudeixen de les begudes fredes i refrescants. Amb un disseny modern i funcional, aquesta màquina et permet tenir glaçons de gel llestos de manera ràpida i eficient, ideal per a festes, reunions o simplement per a ús diari. Amb una rebaixa aplicada important, ara pot ser teva per només 124,99 euros.

Té un disseny compacte perfecte per a qualsevol taulell de cuina

Aquesta màquina per fer glaçons de gel de Lidl és extremadament fàcil d'utilitzar. Només necessites omplir-la amb aigua, encendre-la i en pocs minuts tindràs glaçons de gel llestos per gaudir. La seva capacitat de producció és ideal per satisfer les necessitats de qualsevol llar, i permet fer una quantitat considerable de gel en poc temps.

El disseny compacte d'aquesta màquina la fa perfecta per a qualsevol cuina perquè no ocupa gaire espai, i és fàcil de col·locar a qualsevol taulell. A més a més, la seva aparença moderna s'adapta a qualsevol estil de decoració. El seu pes lleuger permet traslladar-la fàcilment, per la qual cosa pots portar-la a diferents àrees de casa teva o fins i tot fora.

Màquina de fer gel vermell de la marca Salco.

Un dels avantatges més grans d'aquesta màquina és la seva rapidesa, ja que pot produir els primers glaçons de gel en tan sols uns minuts després d'encendre-la. Això és especialment útil quan tens convidats inesperats o necessites gel ràpidament per a les begudes. A més, el funcionament eficient assegura que sempre tindràs gel disponible sense haver d'esperar llargs períodes de temps.

El manteniment de la màquina elèctrica per fer glaçons de Lidl és molt senzill. Està dissenyada per ser fàcil de netejar, cosa que assegura un rendiment òptim i perllonga la seva vida útil. Només cal buidar l'aigua restant i netejar l'interior regularment per mantenir-la en perfectes condicions.

Màquina de fer gel vermell sobre una taula de fusta al costat d'una safata amb una gerra de vidre i dos gots amb beguda i gel, en un ambient interior amb plantes i un sofà blau.

Pot arribar a produir 12 quilos de gel en 24 hores

Un dels principals avantatges d'aquesta màquina és la seva capacitat per produir dues mides diferents de glaçons de gel. Això et permet escollir la mida ideal segons el tipus de beguda o necessitat, proporcionant una versatilitat més gran en el seu ús. Fabricada amb una carcassa de plàstic resistent, aquesta màquina està dissenyada per durar i suportar un ús freqüent.

En tan sols de 8 a 13 minuts, pots tenir llestos fins a 9 glaçons de gel per cicle. Amb una capacitat de producció de 12 quilos de gel en 24 hores, és ideal per a reunions familiars, festes o simplement per a ús diari. La cistella de gel té una capacitat de 0,7 quilos, suficient per mantenir un subministrament constant de gel.

Màquina de fer gel vermella amb tapa oberta i pala per gel al seu interior, amb un fons borrós d'un logotip de botiga.

La màquina compta amb una pantalla LED que facilita el seu ús, permetent seleccionar les opcions desitjades i seguir el procés de producció de gel. A més, inclou un avís automàtic quan la cistella de glaçons és plena o quan no hi ha prou aigua al dipòsit. Això assegura un funcionament continu i sense interrupcions, fent que el procés sigui més senzill i còmode.

Compte amb una potència de 100 W i una tensió de servei de 220 - 240 V. El seu dipòsit d'aigua té una capacitat de 2,2 litres, assegurant que puguis produir una gran quantitat de gel sense necessitat de recarregar-la freqüentment. Les dimensions de la màquina són aproximadament 35,5 x 24 x 32,5 centímetres i pesa 7,75 quilos.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: