Dona somrient i assenyalant un cartell borrós davant d'una botiga Lidl.
CONSUM

Aquest és el producte rebaixat de Lidl que deixa la teva roba com a recent comprada

Lidl ens facilita anar sempre com un pinzell sense necessitat de gastar molts diners ni invertir molt de temps

Al món modern, on el temps és or, trobar eines que ens facilitin les tasques diàries és essencial. Una d'aquestes eines és la planxa vertical de la marca Ufesa que teniu disponible a Lidl. Aquest innovador electrodomèstic s'ha convertit en un aliat indispensable per als que busquen mantenir la roba impecable sense invertir massa temps i esforç.

El millor de tot és que Lidl ha decidit que ara hàgim de pagar menys per ella. Normalment, el seu preu és de 49,99 euros, també força econòmic. Però en aquests moments pots tenir-la a casa teva en només un parell de dies per tan sols 29,99 euros.

Té un disseny compacte que permet portar-la de viatge

La planxa vertical Ufesa de Lidl compta amb una potència de 800 W, cosa que li permet escalfar-se ràpidament i oferir un flux constant de vapor per a un planxat eficient. El disseny vertical facilita l'ús en qualsevol mena de peça, des de camises i bruses fins a vestits. A més, és ideal per a teixits delicats que requereixen una cura especial.

Planxa de vapor portàtil blanca davant d'un cartell de Lidl.

Un dels avantatges d'aquesta planxa vertical és la facilitat d'ús, ja que només hauràs de penjar la peça, encendre la planxa i lliscar suaument sobre la tela. El vapor penetra a les fibres, eliminant les arrugues sense necessitat d'una taula de planxar. Aquesta funcionalitat fa que sigui perfecta per als que tenen un estil de vida atrafegat i necessiten resultats ràpids.

El disseny compacte i lleuger de la planxa vertical Ufesa de Lidl la fa fàcil d'utilitzar i emmagatzemar. És perfecta per a viatges, ja que cap còmodament en una maleta i et permet mantenir la teva roba en perfecte estat sense importar on siguis. El dipòsit d'aigua extraïble facilita l'ompliment i la neteja, assegurant-ne un ús sense complicacions.

A més d'eliminar arrugues, el vapor de la planxa vertical Ufesa ajuda a refrescar i desinfectar la roba, eliminant olors i bacteris. Això és especialment útil per a peces que no es poden rentar amb freqüència. La planxa també inclou diversos accessoris que en milloren la funcionalitat.

Inclou un raspall per a les peces més delicades

Aquesta planxa vertical de Lidl compta amb un capçal ceràmic extragran que garanteix un planxat suau i eficient. La ceràmica distribueix la calor de manera uniforme, assegurant que cada passada elimini les arrugues sense fer malbé la tela. A més, el pràctic mànec desmuntable facilita l'emmagatzematge i el transport, fent-la ideal per als que viatgen amb freqüència.

Per adaptar-se a diferents tipus de teixits, la planxa vertical inclou dos raspalls: un per a teixits gruixuts i un altre per a teixits delicats. Aquests accessoris asseguren que puguis planxar qualsevol peça amb facilitat i sense risc de fer-se mal. A més, ve amb una bossa d'emmagatzematge que en facilita el transport i protegeix la planxa quan no està en ús.

Imatge de dos vaporitzadors de roba blancs amb detalls grisos, amb el logotip de Lidl desenfocat al fons.

La planxa vertical de Lidl ofereix una potència de 800 W, generant vapor continu de 25 gr/min, suficient per eliminar fins i tot les arrugues més persistents. El seu dipòsit d'aigua té una capacitat de 120 ml, permetent sessions de planxa prolongades sense necessitat de recarregar amb freqüència. Amb un pes de 800 g i un cable d'1,7 metres de longitud, aquesta planxa de Lidl és lleugera i fàcil de manejar, oferint una gran llibertat de moviment durant l'ús.

Fabricada amb materials duradors com plàstic i ceràmica, la planxa vertical de Lidl està dissenyada per oferir un rendiment fiable i de llarga durada. La combinació d'aquests materials assegura que la planxa sigui resistent i eficient, proporcionant un planxat segur i efectiu en tot moment.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: