Entrada d´un supermercat Lidl
CONSUM

La solució per eliminar els bacteris de casa teva que Lidl ven a un preu de riure

Lidl ha volgut aplicar una gran rebaixa a un dels seus aparells estrella que és un imprescindible de la llar

Mantenir la llar net i lliure de bacteris és essencial per a la salut i el benestar de la teva família. El netejador de vapor de Lidl és la solució perfecta per aconseguir una neteja profunda i efectiva sense la necessitat de productes químics. Aquest potent dispositiu elimina el 99,99 % dels bacteris habituals a la llar.

Un altre dels punts positius d'aquest aparell de Lidl és que és fàcil de manejar i molt versàtil. Per tot això, és una eina indispensable per netejar qualsevol llar sense utilitzar productes químics. I el millor de tot és que ara mateix està a meitat de preu i en pots gaudir per tan sols 10,99 €.

Així és aquest netejador que triomfa a Lidl

El netejador de vapor de Lidl fa servir un raig potent de vapor per desinfectar i desgreixar les superfícies, garantint una higienització profunda. És ideal per deixar brillants aixetes, lavabos, miralls, rajoles i llantes.

Dissenyat per ser fàcil d'utilitzar, aquest netejador de vapor és petit, pràctic i fàcil de guardar. A més, és apte per a totes les superfícies resistents al vapor, com ara vidre, ceràmica, pedra, metall i esmalt. També és perfecte per renovar entapissats i tèxtils, deixant-ho tot impecable.

Imatge d'un netejador de vapor de la marca SilverCrest amb un fons borrós que sembla ser el logotip d'una botiga.

Un dels grans avantatges d'aquest netejador és que no requereix productes químics ni agents de neteja. Això ho converteix en una opció ecològica i segura per a la llar, especialment per a famílies amb nens i mascotes.

El filtre giratori facilita la neteja en àrees difícils. Els llums indicadors, la protecció per a nens i la protecció contra sobreescalfament garanteixen un ús segur de l'aparell.

Inclou accessoris per aconseguir el millor resultat

Aquest netejador de vapor de Lidl inclou una sèrie d'accessoris que augmenten la seva versatilitat i eficàcia. En primer lloc trobem diversos filtres com el d'extensió, el de vaporitzar en angle o l'específic per a entapissats. També hi trobem un accessori netejavidres i un raspall rodó.

Per facilitar-ne l'ús, a l'envàs també s'inclou una mànega d'extensió, un got mesurador i un embut. Gràcies a aquests podrem eliminar el 99,99 % dels bacteris habituals a la llar. Això és fonamental per mantenir un entorn saludable i segur per a la família.

Imatge d'un netejador de vapor amb diversos accessoris davant d'un cartell borrós d'una botiga.

A més, amb la barra allargadora i els diversos accessoris, pots arribar a les zones més difícils, garantint una neteja completa a tota la llar. Aquest dispositiu no només neteja, sinó que també desinfecta i desgreixa, així renovaràs l'aspecte d'entapissats i tèxtils i deixaràs les superfícies com a noves.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: