Lidl des d'una perspectiva diagonal. Es mostra la cantonada, de front, d'una botiga gran de polígon, amb parets de vidre, des de la zona de pàrquing
CONSUM

El secret de Lidl perquè sempre tinguem la roba perfecta, sense gastar gaires diners

Les ofertes de Lidl són de sobres conegudes, i ara tens una autèntica ganga per millorar l'aspecte de la roba

Al món actual, on el temps és or, trobar eines que ens facilitin les tasques de la llar és essencial. Una d'aquestes eines és el centre de planxat a vapor 2400 W de Lidl. Aquest dispositiu no només promet deixar la roba impecable, sinó que també t'estalvia temps i esforç.

És una eina que no ens pot faltar a casa perquè la nostra roba estigui sempre més que presentable. I és que els centres de planxa ofereixen molt més que la tradicional planxa. A més, ara mateix Lidl ofereix la possibilitat de poder comprar-lo a meitat de preu per tan sols 49,99 €.

Lidl té el centre de planxat perfecte per a casa teva

Aquest centre de planxat de Lidl és una eina essencial per a qualsevol llar. La seva tecnologia avançada, el disseny intuïtiu i les múltiples funcions fan que el planxat sigui més ràpid, fàcil i segur. No només protegeix les peces i garanteix resultats impecables, sinó que també desinfecta la roba, aportant un extra d'higiene a casa teva.

Compta amb tecnologia SmartCare que regula automàticament la temperatura òptima per a cada tipus de teixit, evitant la necessitat de classificar prèviament la roba. Això no només protegeix les peces, sinó que també agilitza el procés de planxat, fent-ho més ràpid i senzill.

Planxa de vapor SilverCrest amb base d´aigua blava i detalls en blanc i negre, fabricada a Espanya.

La sola del centre de planxat compta amb un revestiment de ceràmica que assegura un lliscament suau i sense esforç sobre qualsevol tela. Això redueix el temps de planxat i millora l'eficiència de l'aparell.

Per a aquests teixits gruixuts i arrugues difícils, el potent cop de vapor proporciona la força necessària per allisar les peces amb facilitat. Això garanteix resultats impecables en menys temps. A més, compta amb vapor vertical per repassar i allisar cortines i peces penjades, de manera que ofereix una solució pràctica i eficaç.

Molt més que un simple planxat

Aquest centre de planxat compta amb diversos extres, començant per un sistema antidegoteig. Aquest evita que surti aigua de la sola durant l'ús de la planxa a baixa temperatura. Així protegiràs les teves peces de taques d'aigua assegurant un planxat net i sec.

D'una altra banda, la base del centre de planxat inclou un panell de control intuïtiu i un suport per a la planxa desmuntable i termoresistent. A més aquest s'escalfa en molt poc temps, estant llest per utilitzar ràpidament. També compta amb protecció contra sobreescalfament i apagat automàtic per garantir més seguretat durant l'ús.

Una mà sostenint una planxa de vapor SilverCrest sobre una camisa blava a una taula de planxar, amb el generador de vapor connectat al fons.

Aquest centre de planxat no només allisa les teves peces, sinó que també desinfecta la roba, eliminant virus i bacteris. Això garanteix que les teves peces no només es vegin bé, sinó que també estiguin higiènicament netes.

Per tenir més cura de l'electrodomèstic, el filtre anticalç és recanviable. Juntament amb el senyal d'avís, asseguren que el centre de planxat funcioni de manera òptima i en perllonguen la vida útil.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: