Exterior de Mercadona des de gespa
CONSUM

L'imprescindible de Mercadona que necessites tenir sempre a prop a l'estiu

Mercadona ens proposa aquesta opció deliciosa per evitar que hàgim de cuinar quan tenim plans

Si estas buscant una opció deliciosa i pràctica per compartir a les teves reunions amb familiars i amics, no busquis més. Els mini saladets de Mercadona són l'aperitiu perfecte que mai no falla. Aquest clàssic de la gastronomia és ideal per a qualsevol ocasió, des d'un sopar informal fins a una festa més elaborada.

Es venen amb una safata pràctica de 24 unitats on trobem una varietat de sabors interessant. Els mossets de Mercadona són perfectes per menjar variat sense omplir-nos gaire. Cada safata té un pes de 390 grams i es pot comprar per 2,50 €.

Els saladets de Mercadona en 4 sabors diferents

Els mini saladets de Mercadona són mossets de massa farcits amb una varietat d'ingredients deliciosos. Disponibles en una safata pràctica de 24 unitats, aquests aperitius tenen quatre farcits diferents que satisfan tots els gustos. Dividits per sabors, pots trobar una varietat apta per a tots els gustos.

En primer lloc trobem els mini saladets de tonyina. Aquests són un clàssic que combina tonyina fresca amb una mescla d'ingredients que n'accentuen el sabor. És un dels més coneguts quan parlem d'aquest tipus d'aperitiu.

Safata d'entrepans variats amb diferents tipus de llavors i espècies.

També hi ha l'opció de menjar-ne de formatge. En aquest cas, són mossets deliciosos farcits de formatge fos que tenen llavors a l'exterior per potenciar-ne el sabor. Això últim és el que no falta als mini saladets de sobrassada, amb el toc intens i característic d'aquest ingredient.

Finalment tenim els mini saladets en què el paté és el protagonista. Suaus i cremosos, aquests mossets són ideals per a aquells que gaudeixen de sabors més delicats.

Un producte que mai passa de moda

Amb quatre farcits diferents, els mini saladets ofereixen una varietat que assegura que tots els teus convidats trobaran alguna cosa que els agradi. Aquesta diversitat de sabors fa que siguin una opció versàtil i adaptable a qualsevol esdeveniment.

D'una altra banda, es venen amb una safata pràctica de 24 unitats, per la qual cosa són fàcils de servir i compartir. No necessites passar hores a la cuina; simplement obre la bosseta i col·loca'ls en una safata. A més, si no necessites tant, també estan disponibles en una bosseta de 12 unitats.

Bossa de pasta de full variada de El Forn de Mercadona davant d'una botiga de Mercadona.

Cada mini saladet està fet amb ingredients d'alta qualitat, garantint un sabor deliciós a cada mos. La massa és suau i esponjosa, mentre que els farcits són frescos i saborosos. El seu sabor i la textura els converteixen en una opció infal·lible per a qualsevol reunió.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: