Paret de Lidl d'extrarradi, amb façana de vidre i pàrquing al lateral esquerre, des del pàrquing exterior en perspectiva
CONSUM

S'ha acabat passar calor a l'estiu amb l'aparell de Lidl: ocupa poc espai i és barat

Ideal per als que tenen clar que passaran temps a casa aquest estiu, però encara més clar que no passaran calor

Lidl sempre té de tot. Pel que necessitis, sempre té una solució per petita que sigui, sobretot, a la seva web, on trobem des de roba fins a electrodomèstics. 

És el cas d'aquest que et portem per ser perfecte per salvar-te de la calor en un petit espai gairebé sense gastar en llum. Ah! I perquè està de rebaixa. 

Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl

El ventilador compacte amb què estalviaràs i sobreviuràs a l'estiu

Sobretot si vius sol o en parella, aquest ventilador va convèncer-te. És perfecte per localitzar-se en un petit espai, com ara la zona de teletreball. 

Així que si teletreballes, o si ets especialment sensible a la calor durant el son, aquest ventilador de Lidl t'interessarà. Atent, perquè potser acabes de trobar allò que buscaves. 

El ventilador de torre mini de Lidl és el més pràctic, eficaç i barat que podràs trobar. Un aparell senzill per evitar gastar de més a la factura de la llum durant els mesos d'estiu. 

Petit ventilador de torre blanc sobre taula i fons desenfocat

Imagina't un estiu passant calor a casa. I després imagina'l tranquil i en silenci, treballant o veient una pel·lícula, al fresquet d'aquest senzill ventilador de Lidl. 

Aquest ventilador de Lidl té tot el necessari per refrescar-te 

Sobre la taula del teu estudi perquè puguis treballar concentrat i sense mals de cap per la calor. O al taulell de la teva cuina perquè puguis preparar el menjar sense sufocacions. 

El ventilador mini de Lidl és petit però lluitador. La seva potència és de 20 W, de manera que funciona de sobres per refredar espais petits si el que necessites és res més que això. 

Ventilador de sobretaula de color negre amb opció giratòria cap als costats que venen a Lidl

Perquè hi ha situacions on no tenir res a l'estiu és una bogeria, però l'aire condicionat omplint de fred artificial una casa, també.  

[WhatsAppGroup]2[/WhatsAppGroup] 

Per això, aquesta solució de Lidl se situa en aquest punt mitjà, al lloc exacte on tu necessitaves trobar el fresquet, per sobreviure als mesos que venen. Ara està rebaixat i només val 13,99 €. 

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis. 

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: