Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior
CONSUM

El missatge que acaba d'enviar Mercadona sobre la fruita a l'estiu

Mercadona parla al públic sobre la fruita de temporada dels pròxims mesos que ja ha començat a arribar

Mercadona s'ha dirigit al públic per parlar-li sobre la fruita de temporada. Amb motiu que els pròxims mesos són la temporada més brillant per a aquest producte de gran consum.

Informació, recomanacions i beneficis sobre un dels àpats que més ens costa ingerir a una gran majoria. I tot i això, és la classe d'aliment amb més sabor i propietats.

Muntatge amb noia menjant bol de fruita i foto de fruita variada

La fruita i els seus beneficis naturals durant els mesos d'estiu

Com bé diu la comunicació del supermercat, la fruita és un regal de la natura. I encara que es tracti d'un producte disponible tot l'any, cada època té la seva i aquesta és, probablement, la millor de totes.

No estem acostumats a consumir d'acord amb allò que la terra, de manera natural, ens dona. Si no que consumim d'acord amb un sistema de producció que abusa dels recursos.

En aquest sentit, Mercadona acaba de llançar un missatge generador de consciència a la seva web. En què ens assenyala els beneficis de cada fruita i la seva divisió per temporades.

Muntatge amb el logotip de Mercadona i diverses taronges

I el principal avantatge és molt evident: la fruita de temporada està més bona, perquè es recull just al punt òptim natural de maduració. No forçar les coses, al final, sempre és millor.

També tenen raó a Mercadona quan diuen que, acostumar-se a consumir fruita, és introduir a la dieta més sabor i varietat. És a dir, reduir l'avorriment i augmentar el plaer. A més, podem incloure-la a receptes i sorprendre'ns.

La fruita de temporada de l'estiu i els beneficis disponibles a Mercadona

A més de tot això, la fruita és el millor antídot contra el patiment davant de la calor de l'estiu. El sucre natural ens aixeca i la seva aigua ens refresca, a més que les vitamines i els minerals ens aporten un munt de nutrients importants.

Infografia apaïsada amb fruites de temporada de juny, sobre fons d'imatges de fruites, tallades en paral·lel de manera oblicua

Ja han arribat el préssec groc, la nectarina, el paraguaià, l'albercoc i la pruna. A més de les esperades maduixes, les breves, el meló o la cirera.

Són, totes, la fruita que més agrada en general, perquè són dolces, aquoses i saciants. A més, tenen moltíssims beneficis.

Per exemple, la cirera és una fruita antiinflamatòria i antioxidant. O el meló, que té de tot: molta aigua, vitamines, minerals i antioxidants.

Muntatge amb peces de fruita i persona menjant fruita en una cullera

Les breves són una important font de potassi, a més de ser una fruita amb un gran poder laxant. Juntament amb la nectarina, especial pel baix contingut calòric i alt en vitamines, són molt bones opcions per baixar pes.

Totes les classes de fruita tenen beneficis similars, però unes són especialment potents en alguns aspectes sobre els altres. Per això és important conèixer-les per saber acudir-hi quan ho necessitem.

Mercadona ha desglossat, a més, totes les fruites de l'estiu dividides per mesos i amb anotacions dels principals beneficis de cadascuna. Ja tens la teva fruita preferida de l'estiu?

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: