Façana on podeu veure l'entrada de l'exterior del supermercat de Mercadona
CONSUM

Les postres de Mercadona que no et fallaran mai: cremoses i plenes de sabor

Mercadona té unes postres atemporals en el seu assortiment que fa temps que se situen entre els productes més venuts

El pastís de crema d'avellana blanca de Mercadona són les postres perfectes per a aquells que busquen delectar el seu paladar amb un sabor exquisit i una textura inigualable. Disponible a les botigues de la cadena, aquest pastís congelat és una opció ideal per a qualsevol celebració o simplement per gaudir-ne a casa. No és nova, però això no l'està afectant a l'hora de situar-se entre els productes amb més demanda de Mercadona.

Des que es va posar a la venda, va cridar l'atenció dels clients de la cadena per la gran semblança amb el Kinder Bueno. Aquest sabor és força conegut i té un gran nombre d'adeptes. Se'n poden treure fins a deu racions, pots trobar-la a les neveres del forn de Mercadona per 9,50 €.

Mercadona s'inspira en el Kinder Bueno per al seu sabor

Aquest pastís destaca pel seu deliciós gust de crema d'avellana blanca, combinant a la perfecció la dolçor i el toc subtil de les avellanes. Com ja t'hem dit, crida l'atenció per la similitud amb el Kinder Bueno. Cada mos és una experiència única que sadollarà els amants més exigents de les postres.

Pastís rodó cobert de glacejat blanc amb decoracions en una caixa de plàstic transparent.

Té una textura suau i cremosa que es fon a la boca. La base és esponjosa i la crema d'avellana blanca afegeix una sensació vellutada que complementa perfectament.

Amb una presentació molt elegant, aquest pastís és perfecte per a qualsevol esdeveniment especial. Sigui un aniversari, un sopar amb amics o simplement com a capritx, l'aparença farà que tots quedin impressionats. Només caldrà treure-la de l'envàs per tenir-la ja perfecta.

No requereix cap tipus de preparació

Com que és un pastís congelat, la seva preparació és extremadament senzilla. Només cal deixar-la descongelar a temperatura ambient durant el temps indicat a l'empaquetatge, i estarà a punt per servir. A més, com que és un producte congelat, pots tenir-lo sempre a mà per a qualsevol ocasió inesperada.

Hauràs de mantenir-la al congelador fins al moment que l'hagis de menjar. Tens dues opcions de descongelació. D'una banda, la pots deixar a temperatura ambient durant 5 hores o bé a la nevera durant 9 hores.

Pastís de formatge cobert de xocolata blanca amb una llesca tallada.

Un cop descongelada, consumir dins de les 24 hores per gaudir del seu millor sabor i textura. Encara que tenint en compte l'èxit que ha estat tenint des que es va posar a la venda estrany és que sobre res. Sobretot, perquè els teus convidats estaran encantats amb aquestes postres tan fresques i delicioses.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: