Façana d'una botiga Lidl amb un retrat d'un home en un cercle vermell superposat a la cantonada superior dreta.
CONSUM

Un nutricionista aplaudeix el nou aperitiu de Lidl: 100 % recomanable

Lidl ha sorprès amb una de les seves darreres novetats, ja que té multitud de beneficis per a la nostra salut

Si ets amant del menjar saludable i busques noves opcions, Lidl té una novetat que segurament t'interessarà. La cadena ha afegit al seu assortiment un nou aperitiu que està causant sensació: els fruits secs amb soia de la marca Alesto. Aquest mix de Lidl no només és deliciós, sinó que també ofereix grans avantatges nutricionals.

S'ha convertit en una opció ideal per a aquells que busquen cuidar-se sense renunciar al sabor. Amb el seu alt contingut en proteïnes, fibra i greixos saludables, aquest mix t'ajudarà a mantenir una dieta equilibrada mentre gaudeixes d'un deliciós snack gràcies a Lidl. Ja està disponible a les botigues de Lidl en una bossa de 150 grams que costa 1,79 €.

Paquets de Mix Proteic amb Soja de la marca Alesto en exhibició, amb un preu de 1.79 euros i un cartell que indica que és un producte nou.

Lidl incorpora un aperitiu molt nutritiu

Aquest mix d'Alesto és una barreja acuradament seleccionada que inclou cacauets, faves de soia, pipes de carabassa, ametlles i nous. Cada ingredient ha estat elegit pels seus beneficis nutricionals i la seva capacitat per proporcionar una font rica i variada de nutrients essencials.

Bossa d'Alesto Mix Proteïna amb fruits secs i soja sobre una superfície fosca.

En el cas dels cacauets, trobem una font interessant tant de proteïnes com de greixos saludables. Les faves de soia, per part seva, ens aporten proteïna vegetal i fibra. Si parlem de minerals, ens hem de fixar en les pipes de carabassa, ja que aporten alguns tan importants com ara magnesi i zinc.

Tot i que criden l'atenció les ametlles i les nous. Les primeres tenen altes quantitats de vitamina E i greixos monoinsaturats. Per la seva banda, les nous aporten ferro, zinc, potassi, seleni, fòsfor i magnesi a més de vitamines B1, B3 i B6.

Un bol de fruits secs variats incloent ametlles, cacauets i llavors de carbassa.

El mix de fruits secs que recomanen els nutricionistes és a Lidl

Aquest mix de fruits secs i soia de Lidl destaca per les seves qualitats nutricionals impressionants. Segons el nutricionista @nutrymuth a TikTok, "és una de les millors novetats dels últims temps". Destaca, sobretot, que conté 30 grams de proteïna per cada 100 de producte, a més de la resta de nutrients que ja t'hem esmentat.

A més dels seus beneficis nutricionals, aquest mix és pràctic i fàcil de portar, cosa que el converteix en un aperitiu perfecte per a qualsevol ocasió. I és que només has d'obrir el paquet i ja ho tindràs a punt per menjar. A més, ve en una bossa pràctica que té tancament reutilitzable.

Però no sols interessa perquè el pots portar amb tu, sinó pels usos que li pots donar. També pots incloure'l en amanides, iogurts i altres plats de cuina. Li donaràs un toc diferent que és molt saludable.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: