Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior
CONSUM

El formatge de Mercadona que sorprèn pel seu èxit i estrena formats nous

Aquesta varietat de formatge ha triomfat a Mercadona i la cadena l'ha volgut premiar donant-li més presència

El formatge és un dels aliments més apreciats a la gastronomia d'Espanya. A més, la seva varietat i qualitat són inigualables. Mercadona fa temps que n'ha estat conscient, oferint un gran assortiment de formatge als seus clients que ocupa gran part de la nevera.

Fa poc temps, va posar a la venda com a novetat el formatge semicurat d'ovella, que destaca per ser suau i cremós. Com sol fer, en primer lloc treu la falca, i si té demanda, comença a vendre mig formatge. I justament això és el que ha passat i ara els clients poden comprar la peça d'un quilo per 12,50 €.

Per què ha agradat tant aquest formatge de Mercadona?

El formatge semicurat d'ovella Hacendado ha guanyat molta fama a Mercadona en poc temps. Amb el seu sabor distingit i la seva textura única, s'ha guanyat un lloc especial a les taules de moltes cases. Aquest formatge té una maduració d'entre tres i sis mesos, cosa que li permet desenvolupar un sabor més profund i complex.

Nou formatge suau i cremós de Mercadona

La textura del formatge semicurat d'ovella és ferma però cremosa, com el seu nom indica. Això influeix, sobretot, en el fet que en facilita el tall i el fa ideal per a diferents preparacions.

Pel que fa al sabor, aquest és suau i equilibrat, amb un toc lleugerament àcid i un regust que recorda la llet d'ovella. Això el converteix en una opció molt versàtil. I és que és vàlid tant per als amants del formatge com per a aquells que prefereixen sabors més suaus.

Més raons per les quals aquest formatge ha triomfat a Mercadona

El formatge d'ovella té diversos beneficis nutricionals que fan que sigui una opció saludable per incorporar a la dieta. En primer lloc, és una excel·lent font de proteïnes, essencials per al manteniment i la reparació de teixits corporals.

Així mateix, també conté alts nivells tant de calci com de fòsfor. Tots dos nutrients tenen beneficis coneguts per a la nostra salut òssia. D'una altra banda, aporta vitamines com la A, D i E, a més de minerals com el zinc i el magnesi, importants per a diverses funcions corporals.

Formatge semicurat suau i cremós amb etiqueta en primer pla.

Finalment, també destaca per la seva versatilitat a la cuina, més enllà de poder incloure'l en una taula de formatge i menjar-lo sol. Com que no és un formatge amb un sabor molt intens, perfectament val per incloure'l en altres plats. Pot ser perfecte en daus a les amanides o a qualsevol entrepà.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: