Marquesina de Mercadona en pla contrapicat
CONSUM

La novetat de Mercadona que els clients aplaudeixen des del primer dia: molt desitjada

Mercadona ha sumat un nou èxit gràcies a un aliment de sobres conegut, però que encara no venia ja preparat

Si ets amant dels sabors frescos i autèntics de la mar, no pots deixar passar els seitons adobats de Mercadona. Aquest producte és ideal per a aquells que busquen una cosa ràpida, saludable i deliciosa per als menjars i aperitius. Tot i que sí que és veritat que Mercadona no ha arriscat gaire.

Hi ha aliments que se sap que tenen força acceptació a la nostra gastronomia. Aquest n'és un, així que l'aposta de Mercadona ha estat una mica sobre segur. Aquests seitons venen en una safata de 80 grams que té un preu de venda d'1,80 €.

Mercadona no se la juga incorporant els seitons adobats

Els seitons adobats són un plat tradicional de la gastronomia espanyola, conegut pel seu sabor fresc i la textura suau. L'opció que podem trobar a Mercadona ve en una pràctica safata que en facilita el consum i la conservació. Estan preparats amb ingredients d'alta qualitat, cosa que garanteix un sabor autèntic i deliciós.

Envàs de seitons amanits de la marca Hacendado davant d'un cartell de Mercadona.

Estan elaborats amb seitons frescos, vinagre, oli de gira-sol, all, julivert i sal. Aquest adobament tradicional ressalta el sabor natural del peix, oferint una experiència culinària única. Per això, es convertiran en un fix de la teva nevera perquè et serviran per sorprendre els teus convidats en qualsevol ocasió.

Són un menjar realment versàtil, començant amb el seu ús com a aperitiu que podràs servir directament amb la safata que tenen. També els pots incorporar a les amanides per donar-los un toc diferent. El pa no podia faltar en aquest apartat, i és que el pots fer servir per tenir un entrepà o una torrada molt apetitosos.

Beneficis nutricionals dels seitons

Els seitons són una font natural d'àcids grassos omega-3. Aquests ajuden a mantenir una bona salut cardiovascular i cerebral i a prevenir possibles problemes relacionats.

A més, aquest producte és una excel·lent font de proteïnes. No ens podem oblidar que és un peix i que aquest nutrient sol ser-hi present. Això té especial importància per al creixement i la reparació de teixits.

D'una altra banda, per a aquells que volen portar una dieta equilibrada sense haver de renunciar al sabor són perfectes. Això és gràcies al baix nivell de calories. Per tant, són en una opció saludable per a qualsevol moment del dia.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: