Dona badallant i sostenint un rellotge despertador davant d'una botiga Lidl.
CONSUM

La ganga de Lidl per descansar millor sense gastar-se molts diners ara és més fàcil

Lidl ha aplicat una rebaixa sorprenent a un dels imprescindibles quan volem dormir com un tronc

Un bon descans és fonamental per a la nostra salut i el nostre benestar. Si volem afrontar el dia amb energia, la clau no té gaire més misteri. Lidl n'és conscient i, per això mateix, vol facilitar-nos l'adquisició d'un matalàs que canviarà el nostre descans.

El matalàs de molles ensacades de Lidl es presenta com una opció excel·lent per a aquells que busquen millorar la qualitat del seu son. Aquest matalàs combina comoditat, durabilitat i un disseny respectuós amb el medi ambient, tot a un preu accessible. I és que ara el tens disponible per 74,99 €, ja que té un descompte del 50 %.

El matalàs de Lidl que millorarà el teu descans

El matalàs de molles de Lidl és l'elecció perfecta si busques un entorn agradable per al son. Compta amb unes característiques que poc o res han d'envejar a matalassos d'un major import. De nou, la relació qualitat-preu de Lidl torna a ser l'atractiu més gran d'un dels seus productes.

Un matalàs blanc amb fons borrós d'un logotip de colors blau i groc.

Amb una alçada total d'aproximadament 19 centímetres, aquest matalàs proporciona un amortiment òptim del pes corporal. D'aquesta manera permet una posició elevada que afavoreix la circulació sanguínia i redueix els punts de pressió.

Per la seva banda, la funda encoixinada pels dos costats amb fibra tèrmica transpirable i les molles ensacades amb cambres d'aire asseguren una ventilació òptima. D'aquesta manera, es manté el matalàs fresc i confortable durant tota la nit.

El matalàs de Lidl té una mesura de les més demanades d'avui dia. És un llit de 150 centímetres que compta amb una llargada de 190 centímetres. Equipat amb 4 nanses, és fàcil de girar i capgirar, cosa que en facilita el manteniment i perllonga la vida útil.

Sostenible i conscienciat amb la responsabilitat social

En aquest matalàs de Lidl veiem uns altres punts positius que van més enllà. El disseny i les característiques no només asseguren un descans reparador, sinó que també reflecteixen un compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social. I és que es produeix de manera respectuosa amb el medi ambient i amb condicions de treball segures i socialment responsables.

Fabricat en 100 % polièster, aquest matalàs és fàcil de transportar i ràpid de desembalar, cosa que el converteix en una opció convenient per a qualsevol llar. Les seves mides el fan ideal per a la gran majoria dels suports actuals, oferint un ajustament perfecte i una comoditat inigualable.

Matalàs blanc amb una secció transversal que mostra les seves capes internes davant d'un fons borrós amb colors blau, groc i vermell.

D'una altra banda, la funda és rentable i extraïble, amb una cremallera que permet rentar-la a màquina a una temperatura màxima de 60 graus. Després, pots eixugar-la a l'assecadora, així es garanteix una higiene impecable.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: