Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
CONSUM

El formatge de Lidl alt en proteïnes que més agrada als esportistes

Si t'agrada menjar formatge i estàs cuidant la teva alimentació, Lidl ha llançat el producte ideal per a tu

Tenir cura de la nostra alimentació de vegades es converteix en una tasca complicada. Moltes vegades alguns aliments ens pensem que són bons i segons el nostre estil de vida, després ens adonem que no ens beneficien en absolut.

I això és el que acostuma a passar amb el consum de formatge. Avui dia hi ha tanta varietat de formatges que és fàcil agafar el formatge equivocat i que la nostra dieta es vegi afectada a causa d'una mala decisió al supermercat.

Els formatges curats no són la millor opció si estem a dieta, ja que tenen força calories, per la qual cosa els hauríem de consumir només de tant en tant.

Muntatge amb diversos formatges de fons i una dona amb cara d'estar pensant

És millor optar pels formatges frescos, ja que tenen un baix contingut en greixos. A més, tenen una gran aportació de proteïnes per donar-nos energia al dia a dia i són baixos en calories. El més habitual són 100 calories per cada 100 grams de formatge fresc, per la qual cosa podem dir que seria el recomanable.

I a més del formatge fresc, també en podem consumir d'altres d'específics per a aquest fi, com el que ha llançat recentment la cadena Lidl.

El formatge quark High Protein de Lidl

Aquest formatge de Lidl es presenta en una terrina de color rosa i negre. És un formatge baix en greixos i sucres. Però destaca entre els esportistes perquè aquest lacti compta amb una gran aportació de proteïnes.

En concret cada terrina del formatge quark Hight Protein ens aporta 25 grams de proteïnes, per la qual cosa podem dir que és un aliment força saciant i un bon recuperador muscular després d'entrenar-se.

formatge quark High Protein de Lidl

Es pot prendre sol a qualsevol lloc o bé també podem fer-lo servir com a acompanyant en els sopars, ja que aquest tipus de formatges afavoreixen el descans i són perfectes per dormir tranquil·lament.

Aquest formatge el podem trobar amb diferents tipus de fruita com vainilla, maduixa, una combinació exòtica de préssec i maracujà... encara que el més famós és amb gust de gerds.

Cada terrina d'aquest formatge de Lidl conté 200 grams de producte i el seu preu habitual és d'1,19 € encara que de tant en tant Lidl el treu en oferta i en redueix el preu una mica.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: