Dona amb els ulls tancats sostenint un flascó de perfum davant d'una platja cap al tard amb un logotip d'una cistella d'aliments.
CONSUM

El nou producte de Mercadona que està arrasant: tots ho volen

Mercadona ha llançat un nou perfum que fa una olor de tardes d'estiu que està captivant els clients

Mercadona ha llançat una nova fragància que promet esdevenir l'aroma de l'estiu. Es tracta de Flor de Maig Ice Cream Summer, un eau de parfum dissenyat per a dones que busquen frescor i dolçor. Aquest nou perfum està disponible en un flascó elegant de 50 ml i ja està causant sensació entre les amants de les fragàncies.

Des que s'ha posat a la venda ha cridat l'atenció de molts clients, més enllà del preu de 3,30 euros. Principalment perquè el disseny té forma de gelat. No hi ha res més desitjable amb la calor que aquest tipus de productes.

Una olor que evoca a l'estiu

Flor de Maig Ice Cream Summer és una fragància que captura l'essència de l'estiu a cada gota. Amb notes fresques i dolces, aquest perfum és perfecte per als dies calorosos i assolellats. La combinació d'ingredients seleccionats amb cura crea una aroma que recorda els gelats i les tardes d'estiu.

Un gelat de color rosa davant d'un supermercat.

Aquest eau de parfum es caracteritza per les seves notes olfactives ben equilibrades com les de sortida, cítriques i fruiters, que aporten frescor i vitalitat. Al cor de la fragància, les notes florals es barregen amb un toc de vainilla, creant una sensació dolça i envoltant. Finalment, les notes de fons, amb un lleuger toc enfustat, aporten profunditat i durabilitat a l'aroma.

Un dels grans avantatges de Flor de Maig Ice Cream Summer és la seva versatilitat. Aquest perfum és ideal tant pel dia com per la nit, i s'adapta perfectament a qualsevol ocasió. Ja sigui per a una sortida casual, una reunió de treball o un sopar especial, aquesta fragància us acompanyarà i us farà sentir fresca i segura en tot moment.

Un disseny que crida l'atenció

El seu flascó no només conté una aroma irresistible, sinó que també és un objecte de desig pel seu disseny. Amb línies elegants i un color que evoca la frescor de l'estiu, aquest flascó és perfecte per exhibir al tocador. A més, la seva mida de 50 ml és ideal per portar-lo amb tu allà on vagis.

Per treure el màxim profit de Flor de Maig Ice Cream Summer, és important saber com aplicar el perfum correctament. Es recomana ruixar l'eau de parfum als punts de pols, com els canells, el coll i darrere les orelles. Aquests punts emeten calor, cosa que ajuda a difondre l'aroma de manera més efectiva i perllongada.

Mercadona s'ha destacat sempre per oferir productes d'alta qualitat a preus accessibles, i Flor de Maig Ice Cream Summer no n'és l'excepció. Aquest eau de parfum ofereix una relació qualitat-preu excel·lent, permetent que totes les dones puguin gaudir d'una fragància de luxe sense gastar una fortuna.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: