Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior
CONSUM

El nou pa saludable que causa furor a Lidl: sense conservants ni additius

Lidl té dos nous panets saludables, molt econòmics i amb el sabor de tota la vida per gaudir dels àpats

Quan comencem una alimentació saludable, un dels aliments que més preocupa és el pa, fins al punt que en moltes dietes el retiren. Tot i això, moltes persones són incapaces de menjar sense pa i en necessiten una mica, almenys, per poder menjar a gust.

Per això, si la idea de retirar-lo no és del teu gust, una cosa molt millor és substituir-lo per un pa saludable, d'aquesta manera no hi renunciem i podem menjar-lo sense remordiments.

I en aquesta ocasió, gràcies al compte d'Instagram @decorandomeelalma hem pogut descobrir que Lidl té dues noves varietats de pans en format de panet que estan causant furor a les xarxes socials.

L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

Els panets de blat de Lidl

Aquests panets de blat del supermercat alemany venen en una bossa transparent on podem apreciar que conté 10 panets. Estan elaborats amb farina de blat, aigua, llevat i sal.

No conté conservants ni additius, per la qual cosa aquests pans són saludables i perfectes per a les persones a qui els agrada el pa tradicional. La bosseta porta una quantitat total de 450 grams i el millor és el seu preu, ja que podem emportar-nos-la a casa per només 0,95 €.

Els panets 100% integrals de Lidl

Igual que els panets anteriors, aquests integrals de Lidl també es presenten en una bossa transparent, però en porten la meitat, és a dir, 5 unitats. Estan elaborats amb farina integral, aigua i sal.

A més, són lliures de tota mena de conservants i colorants per la qual cosa resulta una opció molt sana per gaudir-ne en els nostres àpats o bé per menjar-los com a aperitiu farcit amb aliments saludables com pot ser el pernil o similar.

Aquestes bosses de pa integral de Lidl porten un total de 225 grams i el preu és molt temptador, ja que només costa 0,60 €. Per això, si vols consumir un pa sa per a la teva dieta i que, a més, tingui bon preu, sens dubte Lidl és una de les millors opcions per comprar aquest tipus d'aliments.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: