Ni Lidl, ni Mercadona: aquesta és la pastisseria que ven Tortell de Reis per 4 euros
El local ofereix aquest dolç nadalenc durant tot l'any i cada cop són més els que no volen perdre's el sabor
Són molts els que ja busquen la millor pastisseria per comprar el millor Tortell de Reis. N'hi ha de diferents sabors i mides, però l'important és fer-ne un que sigui bo, bonic i barat. Bé, doncs per aconseguir tot això t'has de desplaçar fins a Madrid.
Allà pots comprar un Tortell de Reis per només quatre euros i assaborir de ple la màgia de Nadal. La pastisseria Oca es troba al cor de Carabanchel i ja ha conquerit veïns i visitants amb una fórmula senzilla. Productes de qualitat, artesanals i a preus assequibles.
Tot i que el local tanca al migdia, el degoteig de clients és constant atrets pel seu producte estrella en època nadalenca: el Tortell de Reis. Els preus comencen als 4 euros per als grans (1/4 de quilo) i pugen a 8 euros si tenen farciment.
El Tortell de Reis que es pot menjar tot l'any
En plena temporada nadalenca, aquests preus només pugen 1 euro per cobrir l'alta demanda, però continuen sent accessibles en comparació amb altres comerços. “No volem que els nostres productes siguin un luxe. Volem que els clients puguin venir, emportar-se les magdalenes i gaudir d'un bon tortell sense que els costi un dineral”, assegura Ricardo.
Els tortells petits, que costen 2 euros (dos per quatre euros), són especialment populars entre els clients. Així que la pastisseria Oca de Madrid s'afegeix com un reclam turístic més per a tothom que visita la capital. Però el Tortell de Reis no és l'única cosa que pots comprar en aquest negoci de tota la vida.
Amb una oferta que inclou magdalenes normals, de xocolata, de crema i amb llavors de xocolata, la pastisseria ven més de 1.000 unitats al dia. Ricardo González, hereu del negoci familiar que va començar fa 63 anys com una lleteria, explica que la clau de l'èxit és l'especialització.
“Vam optar per fer pocs productes, però molt bé: magdalenes, tortells, pa i sobaos passegos. Tot artesanal i elaborat aquí”, assenyala. Tot i que la pastisseria ha estat al barri durant dècades, l'auge de les seves magdalenes en els darrers dos anys ha estat notable.
“Tot ha estat gràcies al boca-orella. Venen de tot Madrid perquè algú els ho ha recomanat. L'olor és la nostra millor publicitat”, comenta Ricardo.
El secret de l'èxit
El secret, diuen, està en la matèria primera de qualitat, com la millor farina i l'oli d'oliva, i en l'absència d'intermediaris, cosa que els permet mantenir preus baixos. Fins i tot les varietats més noves, com les magdalenes de xocolata i crema, van néixer “d'un error a la recepta que va acabar sent un encert”.
Amb clients que fins i tot porten els seus tortells a Itàlia, la pastisseria de Carabanchel segueix demostrant que la tradició i la bona feina poden competir amb les grans superfícies. Tot això oferint productes deliciosos i assequibles per a tothom.
Més notícies: