L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl
CONSUM

L'increïble aparell de Lidl per cuinar de manera ràpida a casa: gairebé regalat

Descobreix el secret per preparar menjars ràpids i deliciosos amb aquest increïble dispositiu

Els estris de cuina de Lidl són coneguts gràcies als clients que els tenen entre els seus favorits. Per això, moltes persones esperen que la cadena els sorprengui amb un descompte per aconseguir-los. Ara mateix es poden aprofitar d'una oferta que no deixarà ningú indiferent.

El processador d'aliments de Lidl és una eina indispensable per a qualsevol cuina moderna. Amb el seu potent motor i múltiples funcions, aquest dispositiu de Lidl està dissenyat per facilitar i agilitzar la preparació dels teus menjars preferits. En aquests moments, Lidl ho té disponible a la seva pàgina web per només 11,99 euros.

El primer pas per a un bon cuinat

Amb una potència de 250 W és ideal per tallar, ratllar i picar una àmplia varietat d'ingredients de manera ràpida i eficient. A més, compta amb una funció turbo que permet realitzar impulsos breus i potents, perfectes per a tasques que requereixen un extra de força, com triturar aliments durs o barrejar ingredients densos.

Imatge d'un logotip de supermercat amb tres accessoris de cuina superposats.

El processador de Lidl inclou dos accessoris dʻacer inoxidable dissenyats específicament per tallar i ratllar. Aquestes fulles no només garanteixen un tall precís i uniforme, sinó que també són prou robustes per triturar aliments durs com a fruita seca. La durabilitat de l'acer inoxidable assegura que aquests accessoris mantindran el seu tall i rendiment durant molt de temps.

L'interruptor giratori del processador permet un maneig còmode i senzill, adaptant-se a les necessitats de qualsevol usuari. La tapa compta amb una obertura d'ompliment i un premsador, cosa que facilita l'addició d'ingredients sense aturar el procés. A més, el mecanisme de seguretat assegura que el dispositiu només funcioni quan està completament muntat, evitant accidents i garantint-ne un ús segur.

Materials de qualitat per a més durabilitat

Aquest processador d'aliments té una capacitat de 1200 ml, suficient per preparar grans quantitats d'aliments en una sola vegada. Les seves mides són 27 x 16,4 x 29,5 cm, i el seu pes és d'1,54 kg, cosa que el fa compacte i fàcil de manejar. El cable d'alimentació té una longitud d'aproximadament 1 metre, proporcionant flexibilitat en la seva ubicació dins de la cuina.

Processador d´aliments blanc amb fons desenfocat d´un logotip blau i groc.

Fabricat amb materials d'alta qualitat com a silicona, acer inoxidable i plàstic, aquest processador d'aliments està dissenyat per durar. La construcció robusta i resistent assegura un rendiment òptim i una llarga vida útil, fins i tot amb un ús freqüent.

És important tenir en compte que aquest processador d'aliments funciona endollat a la xarxa elèctrica, per la qual cosa necessitaràs una presa de corrent proper per al seu funcionament. El disseny i les característiques el converteixen en una eina versàtil i eficient, ideal per a qualsevol cuina. És una excel·lent inversió per als que busquen millorar l'eficiència i la versatilitat en la preparació d'aliments

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: