Dona sorpresa i botiga de Lidl darrere
CONSUM

El moble estrella de Lidl que t'ajudarà a mantenir la teva llar neta i ordenada

Lidl vol facilitar-nos l'organització de casa oferint els seus articles a un preu imbatible

Si estàs cansat de veure les teves sabates desordenades per tota la casa, no busquis més. El sabater de Lidl és la solució ideal per mantenir les teves sabates organitzades i la teva llar en ordre.

És un dels mobles del moment de la cadena alemanya. Té una gran utilitat i, a més, ara mateix és més econòmic que mai. Durant aquesta setmana podràs aconseguir-lo per només 22,99 €.

Amb una gran capacitat i disseny adaptable, el sabater de Lidl és ideal per a tota la família. Cada membre de la llar pot tenir el seu propi espai designat per guardar les sabates, evitant el desordre a l'entrada o al dormitori. És una solució pràctica per mantenir la llar organitzada.

Pots guardar fins a 30 parells de sabates

Aquest sabater ofereix un emmagatzematge protegit contra la pols per a sabates de fins a la talla 46. Amb capacitat per presentar de manera clara fins a 30 parells de sabates, els seus deu prestatges permeten una organització eficient. Totes les sabates estaran sempre a la vista i a l'abast.

Un armari de roba grisa amb diversos compartiments per emmagatzemar sabates, amb un fons desenfocat que mostra un logotip d'una botiga.

Gràcies al sistema d'encaix, el muntatge del sabater de Lidl és ràpid i sense complicacions. No necessitaràs eines especials ni habilitats tècniques per ajustar-lo, cosa que el converteix en una opció convenient per a qualsevol llar.

El disseny lleuger d'aquest sabater permet una col·locació flexible a qualsevol habitació de casa teva. El seu baix pes propi facilita la reubicació segons les teves necessitats, sigui al dormitori, l'entrada o el vestidor, adaptant-se perfectament als espais.

Estructura resistent i duradora

La carcassa base del sabater està fabricada amb acer molt resistent i compta amb un revestiment en pols que garanteix la seva durabilitat. Aquesta estructura robusta assegura que el sabater suportarà l'ús diari i mantindrà les sabates organitzades i protegides durant molt de temps.

El material exterior del sabater està fet de roba no teixida transpirable, que permet una bona ventilació i evita l'acumulació d'humitat. Això és especialment útil per mantenir les teves sabates en bon estat, fresques i lliures de males olors.

Un armari gris amb cremallera davant d´un cartell d´una botiga.

El sabater de Lidl compta amb dues portes reforçades amb tancaments magnètics integrats. Aquests asseguren un tancament segur i protegeixen les teves sabates de la pols i la brutícia. A més, les dues nanses faciliten l'obertura i l'accés a les sabates de manera senzilla i ràpida.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: