Lidl gran, d'extraradi, amb parets de vidre per la part de la botiga i, a l'esquerra, l'entrada al pàrquing subterrani amb paret de formigó.
CONSUM

La ganga de Lidl rebaixada a meitat de preu amb què estalviaràs temps a la teva vida

Lidl vol que tinguem els nostres dispositius sempre a ple rendiment per fer-los servir quan ho necessitem

A l'era digital, mantenir els nostres dispositius carregats és essencial. Lidl presenta el seu carregador sense fil Qi dual, una opció innovadora i convenient que simplifica el procés de càrrega dels dispositius mòbils. Aquest carregador no només ofereix eficiència i comoditat, sinó que també és una addició excel·lent a la teva rutina diària.

El carregador sense fil Qi dual de Lidl és una opció excel·lent per a aquells que busquen una forma còmoda de carregar els dispositius mòbils. A més, ara mateix no tindran la necessitat de gastar-se molts diners. Amb una rebaixa del 50 %, està disponible a Lidl per 17,49 €.

Pots arribar a carregar dos dispositius alhora

El carregador sense fil Qi dual de Lidl està dissenyat per facilitar la teva vida diària, permetent carregar dos dispositius alhora. Ja no t'hauràs de preocupar per la manca d'endolls disponibles o cables embullats. Amb aquest carregador, pots carregar el teu telèfon intel·ligent i els teus auriculars sense fil, o qualsevol altre dispositiu compatible, de manera simultània.

Dos telèfons intel·ligents carregant-se, un amb càrrega completa i l'altre al 83%, connectats a un carregador de paret.

La tecnologia Qi és un estàndard mundial per a la càrrega sense fil, i el carregador de Lidl aprofita al màxim aquesta innovació. Ofereix una càrrega ràpida i segura, compatible amb una àmplia gamma de dispositius moderns, incloent-hi smartphones de marques populars. Aquesta tecnologia assegura que els teus dispositius es carreguin de manera òptima i sense risc de sobreescalfament.

El carregador sense fil Qi dual de Lidl no només és funcional, sinó que també presenta un disseny elegant i modern. La seva estructura compacta el converteix en un accessori perfecte per a l'escriptori, la tauleta de nit o qualsevol altre lloc on necessitis carregar els dispositius. A més, la superfície antilliscant garanteix que els teus gadgets es mantinguin segurs durant la càrrega.

Un dels avantatges més grans del carregador sense fil Qi dual és la seva facilitat d'ús. Simplement col·loca els teus dispositius sobre el carregador i la càrrega començarà automàticament. No cal connectar cables ni fer configuracions complicades.

Càrrega ràpida de la manera més còmoda

El carregador USB PD 30 W de Lidl és la solució perfecta per a aquells que busquen una càrrega ràpida i eficient per als dispositius mòbils. Equipat amb un cable USB tipus C a USB tipus C, aquest carregador està dissenyat per oferir una experiència de càrrega òptima i sense complicacions.

Gràcies a la tecnologia "Smart Fast Charge", el carregador USB PD 30 W de Lidl proporciona una velocitat de càrrega inigualable. Aquest carregador és capaç de portar la bateria dels dispositius compatibles amb PD (Power Delivery) al 50 % en només 30 minuts. Així t'assegures que sempre tindràs prou energia per a les teves necessitats diàries.

Dos carregadors sense fil Tronic, un gris clar i un altre gris fosc, amb llums verdes i símbols de càrrega al centre.

Una de les característiques més destacades d'aquest carregador és la seva capacitat per carregar sense fil dos dispositius. Només has de posar el mòbil a sobre del carregador, fins i tot si és dins d'una funda fina, i la càrrega començarà automàticament. Aquesta funcionalitat és ideal per a aquells que busquen comoditat i eficiència a la seva rutina diària.

El carregador USB 30 W PD de Lidl inclou un pilot de control LED que et permet saber quan els teus dispositius s'estan carregant correctament. Aquest disseny intel·ligent no només en facilita l'ús, sinó que també afegeix un toc de modernitat a qualsevol espai.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: