Imatge exterior supermercat Lidl
CONSUM

Lidl té el que necessites perquè els teus dies a la platja o al camp siguin perfectes

Hi ha coses sense les quals un estiu no és un estiu del tot, i Lidl té el que et manca amb una rebaixa insuperable

El para-sol, la nevera, els entrepans, les tovalloles, els nens, el gos... A l'estiu cal estar pendent de tot i Lidl té rebaixada aquesta aliada imprescindible que ve amb nosaltres als millors plans dels mesos estivals.

No hi haurà pla a l'aire lliure que ens resisteixi amb aquest clàssic a mà. Un article que Lidl ha decidit vendre sobrevolant la competència amb escreix.

Lidl sap que hi ha coses sense les quals l'estiu no seria el mateix

Comencen a parlar-se els plans als grups de WhatsApp, ja s'ensuma a l'ambient, l'estiu és a tocar. I si la tardor és l'estació de començar de zero, l'estiu és tornar a repetir els bons moments.

Entrada d´un supermercat Lidl

Perquè mentre sigui bo, podem repetir sense cansar-nos. I així, els costums de l'estiu no moren mai. Com el clàssic d'anar carregats a la platja, amb tota la tropa, passar un llarg dia de descans i diversió.

Però els dies inoblidables necessiten certes coses. I n'hi ha una que no pot faltar mai: la nevera. A cada colla o família, n'hi ha d'haver, almenys, una.

I heus aquí la gran notícia perquè Lidl té la clàssica nevera de Campingaz. I amb una rebaixa impossible, que t'aclarirà qualsevol mena de dubte sobre aquesta innegable oportunitat.

Nevera portàtil blau i blanca de Campingaz, sobre fons de Lidl desenfocat

La nevera de tota la vida que no ens pot faltar de cara a l'estiu

La marca de Campingaz, de venda a Lidl, és la de tota la vida. I és un ítem que no pot faltar a l'armari o traster de cap casa, perquè sempre arriba el moment que fa falta.

La nevera de platja és el petit luxe del qual no ens podem permetre prescindir. Què menys que passar un dia d'estiu amb els teus amb el mínim de qualitat que necessites.

Muntatge amb el logotip de Lidl de fons i una nevera portàtil de color blau que venen a la mateixa cadena

Últimament hi ha diferents tipus de nevera portàtil: en motxilla, bandolera o bossa. Però res comparat amb la qualitat de l'autèntica de 30 litres i la resistència suficient.

L'eficiència del material aïllant, amb farciment d'escuma sòlida de PU, és de la màxima qualitat. Assolint una capacitat de refredament entre 24 i 27 hores.

Res a veure amb altres productes semblants, per això els clàssics es diuen clàssics. I aquest es ven a Lidl amb una rebaixa que et convencerà, perquè és impossible trobar una altra oportunitat així per només 29,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: