Exterior d'una botiga de Pull&Bear amb un rètol de grans dimensions i un cartell amb el logotip de la mateixa marca

CONSUM

El millor model estiuenc que Pull&Bear té a la venda aquesta temporada

Si encara no has incorporat una armilla d'estiu a la teva col·lecció, a Pull&Bear n'hi ha una que és tendència

Les altes temperatures han arribat, però nosaltres seguim tenint les nostres feines. Per això, a l'hora de comprar roba per a aquesta temporada, no només pensem en outfits de tarda, sinó també en els d'oficina.

Un dels millors bàsics amb què podem fer-nos ara que els termòmetres estan pujant, és l'armilla. Però no de qualsevol teixit, sinó de lli. Un dels gèneres preferits d'estiu després de ser una fibra natural que és perfecta per aguantar altes temperatures.

Pull&Bear ha sorprès aquestes últimes setmanes les fashionistes després de posar a la venda un disseny de lli fantàstic. Es tracta d'una armilla curta, versàtil, que ofereix una infinitat de possibilitats per crear els millors looks. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta novetat de Pull&Bear.

Pull&Bear aconsegueix que totes posem la mirada en aquest model de lli

Després d'una espera llarga, el bon temps per fi ha arribat. Ha arribat l'hora de fer el famós canvi d'armari i de lluir les peces més fresquetes. Encara que també és el moment de fer-nos amb alguna peça de roba estiuenca.

Primer pla de l'armilla de lli de Pull and Bear

Si tu també ets una persona a qui encanta estar a l'última i sempre vol estar al corrent de totes les novetats, atenta a això. Pull&Bear ha posat a la venda una armilla bàsica que s'ha convertit en una de les meves opcions preferides de temporada. Gràcies a la seva gran versatilitat, es pot combinar amb qualsevol altra peça i ens pot servir per a diferents ocasions.

Des de per anar a treballar a l'oficina fins a crear un look fantàstic per anar a prendre alguna cosa. Us parlo concretament, de l'armilla bàsica de lli. Pull&Bear té l'armilla d'estil rústic amb tanca de botons, confeccionada en una barreja de lli i viscosa.

Plànol general de l'armilla de lli de Pull and Bear

Pull&Bear té el teixit perfecte per a l'estiu

Segons han confirmat una gran majoria dels experts del sector de la moda, el teixit perfecte per a l'estiu és el lli. Tot perquè té el gran poder d'absorbir la humitat sense necessitat d'enganxar-se al cos. A més, s'asseca ràpidament i és un gran conductor de la calor.

Plànol general de l'armilla de lli de Pull and Bear

Disponible en tres colors a Pull&Bear

Encara que sigui una de les novetats del moment, aquesta armilla de Pull&Bear continua disponible. La trobaràs tant a la pàgina web de la firma com a la majoria de les seves botigues físiques. Disponible en color blanc, negre i també en gris talp.

Plànol general de l'armilla de lli de Pull and Bear

Les talles en què es troba disponible el model varien des de la XS fins a la XL. I si t'estàs preguntant pel preu, per només 22,99 € podràs incloure'l a la teva col·lecció. Es tracta d'un bàsic imprescindible d'armari al qual trauràs un gran partit.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Consum

Més notícies: