Façana on podeu veure l'entrada de l'exterior del supermercat de Mercadona
CONSUM

La solució de Mercadona per lluir sempre unes ungles fortes i brillants

Per pocs diners, pots aconseguir a Mercadona un producte amb el qual notaràs resultats ràpidament a les ungles

El tractament d'ungles amb àcid hialurònic de Mercadona ha esdevingut una opció destacada per mantenir les nostres ungles en perfecte estat. Aquest gel promet enfortir i embellir les ungles de manera efectiva. És un tractament molt efectiu que ja podem trobar disponible a les diferents botigues de la cadena.

S'inclou dins de les darreres novetats que ha llançat Mercadona dins la secció de cosmètica. Per tan sols 3,50 euros és una excel·lent opció per als que busquen enfortir i embellir les ungles. Per això, hi ha moltes persones que ja ho han inclòs dins la seva rutina de cura personal.

Els usuaris que ja han provat aquest tractament d'ungles amb àcid hialurònic de Mercadona en destaquen l'efectivitat i la facilitat d'ús. Molts han notat una millora significativa en l'aparença i la resistència de les ungles després de poques aplicacions. A més, valoren positivament que el producte no deixa residus enganxosos i s'asseca ràpidament.

Els beneficis de l'àcid hialurònic a les ungles

Aquest tractament d'ungles té una fórmula innovadora que inclou àcid hialurònic. Aquest és un component natural que es troba al nostre cos i que té la capacitat de retenir grans quantitats d'aigua. A les ungles els seus beneficis no serien menys i també ens en podrem aprofitar.

Tractament d'ungles amb àcid hialurònic de Mercadona

En primer lloc, aconseguirem una hidratació profunda. L'àcid hialurònic ajuda a mantenir les ungles i cutícules ben hidratades, evitant la sequedat i la descamació. A més, en nodrir les ungles des de l'interior, aquest tractament contribueix a enfortir-les, reduint la probabilitat que es trenquin o estellin.

Igualment, gràcies a aquest producte de Mercadona aconseguirem promoure la regeneració cel·lular. Això pot accelerar el creixement de les ungles més fortes i saludables. Així mateix, aconseguirem una barrera protectora que ajudarà a prevenir danys causats per factors externs com a productes químics i l'ús freqüent d'esmalts.

Pas a pas de com fer servir aquest tractament d'ungles de Mercadona

Per obtenir els millors resultats, és important seguir les instruccions d'ús del producte. D'aquesta manera, podem garantir que ho estem usant de la manera correcta. Veureu els resultats i l'eficàcia d'aquest tractament.

Has de començar assegurant-te que les ungles estiguin netes i seques abans d'aplicar el tractament. D'aquesta manera, no hi haurà cap producte que prèviament s'hagi utilitzat que interfereixi en els efectes del tractament. Després hauràs d'aplicar una capa del gel sobre cada ungla, cobrint tota la superfície i la cutícula.

La secció de perfumeria de Mercadona

Un cop aplicat, deixa que el gel s'assequi completament. No cal fer servir un llum UV, ja que el producte s'asseca a l'aire. Per obtenir millors resultats, es recomana fer servir el tractament de manera regular, almenys dues vegades per setmana.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: