Logo de la botiga Mercadona en un carret de la compra
CONSUM

Mercadona reinventa un gelat de tota la vida per convertir-lo en una opció saludable

Els gelats de sempre tenen una gran probabilitat d'èxit, sobretot si com Mercadona ho millores

Hi ha gelats que, encara que fa molt de temps que ens acompanyen, no passen de moda. De fet, en surten versions que ens semblen molt més atractives i adequades als temps. El sandvitx de nata és un d'aquells gelats que coneixem tots i, és clar, podem trobar-ne a Mercadona.

La versió més tradicional és un gelat de nata entre dues galetes. És simple, però porta molt de temps sent realment efectiu entre els degustadors de gelats. Tot i això, a Mercadona el que triomfa és la seva versió sense sucres afegits, convertint-se en el favorit de molts.

Mercadona substitueix el sucre per edulcorant

El sandvitx de nata Hacendado sense sucres afegits de Mercadona és una opció perfecta per a aquells que busquen gaudir d'unes postres delicioses sense preocupar-se per l'excés de sucre. Aquest gelat combina una suau i cremosa nata amb dues galetes que li donen aquest toc cruixent i deliciós que tots estimem.

Per convertir-se en una opció més saludable que la que sempre hem conegut, Mercadona ha inclòs algunes variants als seus ingredients. Per exemple, a les galetes s'ha substituït el sucre per edulcorant. També s'ha dut a terme aquest canvi a la resta de la composició del gelat.

D'una altra banda, la llet que es fa servir per fer la part de la nata és desnatada. Tots els tipus de llet que porta, sigui reconstituïda o en pols, són desnatades. Així i tot, encara que sigui més recomanable que el tradicional, tampoc és una opció que estigui recomanada per consumir amb freqüència.

Sandvitx de nata de Mercadona

Per què està triomfant aquest gelat de Mercadona?

Com que no conté sucres afegits, aquest gelat és una opció més lleugera en comparació amb altres gelats tradicionals. Això el converteix en una alternativa excel·lent per a aquells que estan cuidant la seva ingesta calòrica.

D'una altra banda, les persones amb diabetis poden gaudir d'aquest gelat sense preocupar-se pels pics de glucosa a la sang. Tot i això, sempre és recomanable consultar amb un professional de la salut abans d'incorporar nous aliments a la dieta.

Una cosa molt important és que, malgrat no contenir sucres afegits, aquest sandvitx de gelat no sacrifica el sabor. La nata és cremosa i deliciosa, i les galetes aporten aquest toc cruixent que el fa irresistible.

Cal no oblidar els bons preus que té Mercadona. En aquest cas, fins i tot, li ha aplicat una rebaixa perquè encara sigui més econòmic. A cada envàs hi ha 8 unitats i pots comprar-ho per 2,80 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: