Rètol gran a façana de Mercadona presa en contrapicat
CONSUM

El plat preparat de Mercadona que tothom s'endurà a la platja

A Mercadona pots trobar aquesta opció tan saborosa que evita haver de cuinar per a un dia de platja

Si ets amant de l'empanada i busques les millors opcions, Mercadona té un assortiment que no et deixarà indiferent. A més, ara que arriba el bon temps és una solució per evitar haver de cuinar. Són perfectes per menjar a la platja o portar per a qualsevol pla a l'aire lliure.

Pots triar entre dues opcions d'empanada, bé de tonyina o bé amb pollastre. En tots dos casos, estem parlant de productes de molt èxit dins de Mercadona. Tenen una gran demanda, ja no només per la comoditat que suposen, sinó perquè tenen un sabor que els clients destaquen.

Quins tipus d'empanada trobem a Mercadona?

Mercadona té disponibles a la secció de fleca diferents tipus d'empanada. Sí que és veritat que en qüestió de sabors no hi ha gaire varietat, però sí que n'hi ha en mides. Que no hi hagi gaires tipus només indica que Mercadona s'ha volgut quedar amb els que els clients realment demanen.

- Empanada de tonyina

Aquesta empanada és una deliciosa preparació que combina una massa cruixent amb un farcit sucós de tonyina. Aquest producte es presenta en una peça completa, ideal per compartir en reunions familiars, pícnics o simplement per gaudir en un àpat ràpid i saborós.

Un dels aspectes que destaca aquesta empanada és la qualitat dels seus ingredients. El farciment està compost per tonyina acompanyada d'una barreja de vegetals que inclou pebrots, ceba i tomàquet. Està igualment bona tant freda com calenta.

En primer lloc, la pots comprar en una mida d'1,12 kg i té un preu de 7,40 euros. Si no sou molta gent, potser us serveixi amb la de 500 grams que costa 3,70 euros. Així mateix, Mercadona té disponible una cresta individual de tonyina de 125 grams per 1,30 euros.

Empanades de tonyina de Mercadona

- Empanada de pollastre i bolets amb crema de formatge

L'empanada farcida de pollastre i bolets amb crema de formatge és tot un èxit a Mercadona. La seva massa cruixent i daurada envolta un farcit sucós i saborós que et conquerirà des del primer mos. Els clients no deixen de destacar aquest producte de la cadena, convertint-lo en un dels favorits.

El farciment de pollastre i bolets es complementa perfectament amb una suau crema de formatge, creant una combinació de sabors que és simplement irresistible. A això cal sumar-hi que té una massa cruixent per fora, però molt suau per dins. La pots aconseguir en un únic format de 500 grams per 3,70 euros.

Empanada de pollastre i bolets amb crema de formatge de Mercadona

- Cresta de pollastre i beixamel

La cresta de pollastre amb beixamel és una delícia que destaca pel seu sabor i textura. El farcit de pollastre i beixamel és una combinació clàssica que mai falla. El pollastre és tendre i sucós, mentre que la beixamel aporta una cremositat que es fon a la boca.

Encara que no es vengui en format d'empanada gran, no ens podem oblidar d'aquesta cresta també molt destacada a Mercadona. És perfecta per saciar-te en qualsevol moment gràcies a la seva mida individual. Té un preu d'1,30 euros i cada cresta pesa 98 grams.

Empanadilla de pollastre i beixamel de Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: