Marquesina de Mercadona en pla contrapicat
CONSUM

Mercadona té el producte més saludable i deliciosa per a refrescar-te aquest estiu

Quan arriba la calor, sempre és bo tenir alternatives per a refrescar-se i passar el dia de la millor manera possible

Ja estem en l'època més calorosa de l'any i Mercadona n'és molt conscient. Per això, a les seves botigues ja estan disponibles tots els productes pensats per a la temporada estival. Alguns sorprenen pel seu sabor i per ser una opció realment saludable, cosa més que necessària per a moltes persones.

A Mercadona trobem una línia de refrescos de te força extensa. Entre les varietats que hi ha trobem els ensucrats, els que venen en sobres per a diluir i els zero. Aquests darrers són els que pot presumir de ser una variant més saludable que les altres dues.

Tot i això, en tots els casos són sabors molt refrescants que faran que siguin un dels nostres grans aliats contra la calor. És una manera molt saborosa de mantenir hidratat el nostre organisme. A més, Mercadona ofereix tres diferents sabors entre els quals poder escollir.

Refrescs de te zero de Mercadona

Els refrescos de te zero de Mercadona

Si ets una persona aficionada als refrescos de te i fins ara els has pres ensucrats, no tindràs cap problema. És a dir, no notaràs diferència entre les opcions zero i les que prenies fins ara. I és que, a l'hora d'hidratar-te, són pràcticament iguals.

El que sí que notaràs és que l'opció zero és molt més saludable. En aquest cas, el sucre se substitueix per edulcorants; per tant, si busques cuidar la teva alimentació, són més recomanables. Mercadona els té disponibles a totes les botigues.

Les tres varietats que podeu trobar a Mercadona es comercialitzen en ampolles d'1,5 litres. Totes tenen un preu de 0,90 euros. L'únic inconvenient és que els refrescos de te zero no es venen en format llauna de 33 cl.

1. Refresc te zero amb sabor de llimona

En aquest refresc el que trobem és un equilibri entre l'extracte de te i el suc de llimona, però sense necessitat de sumar calories. És molt refrescant sempre que es prengui fred. És una beguda lleugera de la qual, a més, aprofitarem els beneficis del te.

Refresc de te zero de llimona

2. Refresc te zero amb sabor de préssec

Si ets més de sabors fruiters, la versió zero de préssec s'ha convertit en una de les favorites. I és que hi trobem una fusió entre la dolçor d'aquesta fruita i la frescor del te. És perfecta per prendre en qualsevol moment del dia per hidratar-nos amb un toc de sabor.

Refresc te zero sabor préssec de Mercadona

3. Refresc te zero amb sabor de mango

L'especial que té aquest refresc de te zero amb gust de mango és que només existeix en aquesta versió. Mercadona no ho comercialitza ni amb sucre ni en sobres per diluir. Els aficionats als sabors més tropicals trobaran en aquesta beguda una opció excel·lent.

Refresc de te zero sabor mànec de Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 12/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: