Exterior de Mercadona des de gespa
CONSUM

La manera més senzilla de preparar 2 postres de tota la vida gràcies a Mercadona

Mercadona té productes que ens faciliten el cuinat de moltes receptes, algunes d'allò més tradicionals

Hi ha postres que ens han estat acompanyant tota la vida passant la teva recepta generació rere generació. Avui dia, però, Mercadona i altres supermercats n'han facilitat molt la preparació. Podem trobar sobres en què tenim tots els ingredients i les quantitats corresponents per preparar-les.

El flam i la crema són dues de les postres que no han passat de moda, encara que siguin de tota la vida. Continuen sent una opció molt socorreguda. A Mercadona pots trobar preparats per elaborar les dues opcions per 1,40 € cada envàs.

Són una opció excel·lent per a aquells que volen gaudir d'una crema o un deliciós flam sense complicacions. Amb ingredients de qualitat i un procés de preparació senzill, tots dos productes et permetran sorprendre els teus éssers estimats amb unes postres clàssiques i saboroses.

Fes crema amb el preparat de Mercadona

El preparat per a crema es presenta en un còmode estoig que conté 3 sobres, cadascun amb capacitat per a 7 racions. A més, inclou un sobre de canyella molta per donar el toc final perfecte a la teva crema. Està compost per ingredients d'alta qualitat que garanteixen un sabor deliciós.

Preparar crema amb aquest producte és molt senzill. Per començar, en un recipient mescla el contingut d'un sobre de preparat en pols amb 500 ml de llet freda. Remena bé fins que la pols es dissolgui del tot.

Després, aboca la mescla en una cassola i cuina-ho a foc mitjà. No deixis de remoure constantment per evitar que es formin grumolls. Continua remenant fins que la mescla espesseixi i adquireixi la consistència desitjada.

Per acabar, aboca la crema en recipients individuals i deixa refredar. Abans de servir, empolvora una mica de canyella molta per sobre per donar-li un toc especial. I ja estarien llestes.

Preparat de crema de Mercadona

Mercadona ofereix la manera més senzilla de preparar un saborós flam

El preparat en pols per a flam de Mercadona és una opció excel·lent per a aquells que volen gaudir d'un flam deliciós sense gaire esforç. Ve en una caixa que conté suficient quantitat per preparar fins a 8 racions. A més, inclou sucre i caramel líquid per donar-li aquest toc especial que tant agrada.

Per començar, en aquest cas també has de mesclar el contingut del sobre amb 500 ml de llet freda i remenar fins que es dissolgui. Després, posa la mescla en una cassola i prepara-ho a foc mitjà sense deixar de remenar. Així fins que tinguis la consistència que vols.

Ara, aboca el caramel líquid al fons del motlle o motlles individuals. Tot seguit, afegeix la mescla de flam. Per acabar, deixa refredar a temperatura ambient i, després, refrigera durant almenys 2 hores, i desemmotlla-ho abans de servir.

Preparat de flam de Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: