Dona fent-se perfum davant de Mercadona
CONSUM

El nou perfum de Mercadona que és clavat a un car i surt molt barat

Aquesta fragància no deixa indiferent a ningú per la seva similitud amb una coneguda olor d'un preu molt superior.

Al món de la perfumeria, trobar una fragància que combini qualitat, elegància i un preu accessible pot ser tot un repte. Tot i això, Mercadona ha aconseguit sorprendre'ns una vegada més amb la seva Eau de Toilette Capítol Mediterrani. Aquest perfum, disponible en un atractiu envàs, ofereix una experiència olfactiva única que evoca la frescor i la serenitat de la Mediterrània.

Aquesta fragància ha captat l'atenció de moltes dones per la seva combinació perfecta de notes fresques i elegants. Però el seu èxit també radica que és molt similar a una olor que fa temps que té una gran fama. Els que ja han olorat la nova fragància de Mercadona reconeixen la seva semblança amb Light Blue de Dolce&Gabbana.

Mercadona imita una coneguda fragància

Aquesta aigua de colònia de Mercadona ha esdevingut una opció popular per als que busquen una fragància de qualitat sense gastar una fortuna. I és que parlem d'una gran diferència de preu entre l'original de Dolce&Gabbana i l'alternativa que ens proposa la cadena valenciana. Tant que és normal que el Capítol Mediterrani estigui triomfant tant.

Pel que fa a l'original, Light Blue té un preu que ronda els 75 euros, depenent a la botiga on la compris. Encara que l'adquireixis amb rebaixa, mai no arribarà a tenir el preu de l'opció de Mercadona. En aquest sentit, per 6,50 euros pots tenir una fresca fragància al seu envàs de 200 ml.

Light blue de Dolce&Gabbana

Les opinions sobre l'eau de toilette Capítol Mediterrani de Mercadona són majoritàriament positives. Les usuàries destaquen la seva aroma fresca i duradora, així com la seva excel·lent relació qualitat-preu. Moltes han esmentat que és una fragància ideal per al dia a dia, ja que no és massa intensa, però sí prou present per deixar una impressió duradora.

Què fa que aquesta fragància tingui tant d'èxit?

La fragància Capítol Mediterrani es caracteritza per les seves notes fresques i cítriques, combinades amb tocs florals i enfustats. Aquesta barreja crea una aroma sofisticada i duradora que és perfecte per a qualsevol ocasió. La seva versatilitat és un altre dels punts forts.

Com el seu nom indica, aquesta fragància està inspirada en la bellesa i la serenitat de la Mediterrània. En fer-la servir, et transportaràs a un lloc de calma i frescor, evocant imatges de platges assolellades i brises marines. Res més agradable per a aquesta època de l'any.

Eau de toilette Capítol Mediterrani de Mercadona

Finalment, en trobem el seu envàs. El flascó de Capítol Mediterrani és elegant i modern, cosa que el converteix en una excel·lent opció per afegir a la teva col·lecció de perfums. El disseny cuidat reflecteix la qualitat del producte que conté.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: