Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents
CONSUM

Lidl té la solució per connectar el telèfon a qualsevol dispositiu sense usar wifi

No sempre podrem disposar de wifi, així que Lidl vol que no tinguem problemes per connectar-lo

En el món d'avui, on la tecnologia avança a passos de gegant, és essencial comptar amb dispositius que facilitin la nostra vida diària. L'adaptador USB-C de Lidl és un exemple perfecte de com la tecnologia pot ser accessible, eficient i fàcil d'utilitzar.

L'adaptador USB-C de Lidl és un dispositiu compacte i multifuncional que permet connectar diversos dispositius mitjançant un port USB-C. Aquest adaptador és ideal per a aquells que necessiten una solució ràpida i efectiva per connectar l'ordinador portàtil, tablet o smartphone a altres perifèrics. Pots aconseguir-lo a Lidl per només 11,99 €.

L'adaptador de Lidl que et farà oblidar el wifi

Un dels avantatges més grans de l'adaptador USB-C de Lidl és la seva versatilitat. És compatible amb una àmplia gamma de dispositius, incloent-hi els últims models de portàtils i smartphones que utilitzen el port USB-C. Aquesta compatibilitat universal fa que sigui una eina imprescindible per a usuaris de diferents sistemes operatius i dispositius.

L'adaptador ofereix diverses opcions de connexió, cosa que permet a l'usuari connectar múltiples dispositius alhora. Entre les connexions més comunes es troben els ports HDMI, USB 3.0 i ranures per a targetes SD. Això facilita la transferència de dades, la connexió a monitors externs i l'expansió de la capacitat d'emmagatzematge.

L'adaptador USB-C de Lidl destaca pel seu disseny compacte i lleuger, cosa que el fa fàcilment transportable. És perfecte per portar a la bossa de l'ordinador portàtil o fins i tot en una butxaca, assegurant que sempre estigui a mà quan es necessiti.

Així són els diferents models

Model A

El Model A és perfecte per a aquells que busquen una connexió de xarxa ràpida i estable. Aquest adaptador inclou una connexió Gigabit Ethernet, ideal per interconnectar dispositius a la xarxa amb velocitats de 10/100/1000 Mbps. Aquest adaptador és ideal per a aquells que necessiten una connexió a Internet fiable i ràpida, com ara en entorns d'oficina o per estríming d'alta qualitat.

Adaptador de xarxa USB-C a Ethernet davant d'un logotip de supermercat.

Model B

El Model B és l'elecció perfecta per a aquells que volen connectar els dispositius a pantalles externes amb una qualitat d'imatge excel·lent. Aquest adaptador ofereix una sortida HDMI amb resolució de fins a 4K x 2K a 60 Hz. Aquest adaptador és ideal per a presentacions, veure pel·lícules en alta definició o jugar videojocs en una pantalla gran.

Adaptador USB-C a HDMI de la marca TRONIC amb el logotip de Lidl de fons.

Model C

El Model C és el més versàtil, ja que ofereix múltiples opcions de connexió, incloent-hi USB tipus A 3.0, HDMI i USB tipus C PD. Aquest adaptador és ideal per a aquells que necessiten connectar diversos dispositius alhora, oferint una solució completa per transferir dades, carregar dispositius i connectar a pantalles externes.

Adaptador USB-C amb múltiples ports davant d'un logotip borrós d'una botiga.

Preus i ofertes actualitzats el dia 01/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: