Mercadona de Barakaldo
CONSUM

Mercadona porta aquesta novetat per a la cura de la pell tirada de preu

Mercadona ha llançat un nou producte que promet ser tot un èxit pels seus coneguts ingredients naturals

Al món de la cura de la pell, trobar productes efectius i accessibles pot ser un desafiament. Tot i això, Mercadona ha aconseguit destacar-se amb la seva línia de productes Deliplus, especialment amb la nova mascareta facial Aloe. Aquest producte de Mercadona promet ser un aliat indispensable per a aquells que busquen una pell radiant i saludable.

Ja pots trobar-lo disponible a totes les botigues que té Mercadona al nostre país. La veuràs a la secció de Perfumeria de Mercadona al costat de la resta de productes pensats per cuidar el rostre. Per 1,75 € podràs consentir-te una mica i deixar la teva cara lluent.

Àloe vera i betacarotè com a ingredients principals

La mascareta facial d'àloe vera de Mercadona és un producte essencial per a aquells que busquen mantenir la pell hidratada i revitalitzada. Formulada amb àloe vera i betacarotè, aquesta mascareta ofereix múltiples beneficis per a la pell, convertint-se en una addició excel·lent a la teva rutina de cura facial.

L'àloe vera és conegut per les seves propietats hidratants. Aquesta mascareta de Mercadona aprofita al màxim aquest ingredient natural per proporcionar una hidratació profunda, ajudant a mantenir la pell suau i flexible. És ideal per a qui pateix pell seca o busca un extra d'hidratació després d'una exposició perllongada al sol.

Paquet de màscara facial d'àloe vera de la marca Deliplus amb un disseny de cara somrient i un fons de fulles d'àloe.

A més d'hidratar, l'àloe vera té propietats calmants que ajuden a reduir la irritació i l'envermelliment de la pell. Això la converteix en una opció excel·lent per a pells sensibles o després de tractaments que puguin causar irritació. La mascareta també promou la regeneració cel·lular, ajudant a reparar la pell danyada i a mantenir una aparença saludable.

El betacarotè és un altre ingredient clau en aquesta mascareta, conegut per les seves propietats antioxidant. No només ajuda a protegir la pell dels danys causats pels radicals lliures, sinó que també contribueix a mantenir un to de pell uniforme i radiant. El betacarotè pot millorar l'elasticitat de la pell i combatre els signes de l'envelliment.

Contribueix al rejoveniment del rostre

Gràcies als seus ingredients naturals i la seva fórmula suau, aquesta mascareta és apta per a tota classe de pells, incloent-hi les més sensibles. No conté parabens ni productes químics agressius, cosa que assegura una cura delicada i efectiva per a qualsevol mena de cutis.

Amb un ús regular, aquesta mascareta facial pot proporcionar resultats visibles a l'aparença i la textura de la pell. La hidratació profunda, l'efecte calmant i l'aportació d'antioxidants ajuden a millorar la salut general de la pell. La deixa més suau, lluminosa i amb un aspecte rejovenit.

Abans de fer-la servir, hauràs de deixar-la durant 30 minuts a la nevera. Després, posa-la sobre el rostre per la part blanca i retira la xarxa blava. Espera 10 minuts i només et queda fer massatges fins que tot el producte s'acabi absorbint.

Preus i ofertes actualitzats el dia 01/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: