Imatge exterior supermercat Lidl
CONSUM

Lidl rebaixa l'article trencador per cuinar a l'aire lliure i menjar millor que mai

Lidl ha volgut aplicar una rebaixa a un dels productes estrella de la temporada quan fa bon temps

Si ets un amant de les graellades, la barbacoa amb dos cremadors disponible a Lidl és una opció que no pots passar per alt. Si busques una barbacoa de gas eficient i fàcil d'usar, apunta aquesta opció. A més, ara Lidl t'ofereix la possibilitat d'aconseguir-la amb un descompte atractiu.

Per només 99,99 € pots adquirir aquesta barbacoa que habitualment té un preu de 170 €. Lidl és conegut per oferir productes d'alta qualitat a preus competitius, i aquesta barbacoa no n'és l'excepció. Aquesta barbacoa de gas amb dos cremadors és una opció ideal per a aquells que busquen una opció eficient, fàcil d'utilitzar i amb un disseny compacte.

Així és la barbacoa que Lidl ha rebaixat

Aquesta barbacoa compta amb dos cremadors d'acer inoxidable que ofereixen una potència total de 6 kW. Això garanteix una distribució uniforme de la calor, permetent que els teus aliments es cuinin de manera homogènia i en menys temps.

Amb una superfície de cocció de 48 x 38 centímetres, aquesta barbacoa et permet preparar una gran quantitat d'aliments alhora. Sigui per cuinar en una petita reunió familiar o una festa amb amics, tindràs prou espai per a tot.

A l'hora d'encendre-la, el sistema d'encesa piezoelèctric facilita l'encesa dels cremadors només prement un botó. Oblida't dels llumins i encenedors. Amb aquest sistema, encendre la teva barbacoa serà ràpid i segur.

D'una altra banda, la tapa de la barbacoa inclou un termòmetre integrat que permet controlar la temperatura interna sense necessitat d'obrir-la. Això és ideal per cuinar a la perfecció carn, peix i verdures.

Barbacoa amb dos cremadors de Lidl

Per què aquesta barbacoa és una bona elecció?

En primer lloc, és clar, pel preu econòmic que té ara mateix. Després que Lidl hagi volgut rebaixar-la un 41 %, s'ha convertit en tota una oportunitat. Per això, si busques una barbacoa, no la pots deixar escapar.

D'una altra banda, el disseny compacte la fa perfecta per a qualsevol espai, sigui un jardí, una terrassa o un balcó. A més, compta amb rodes que en faciliten el transport i l'emmagatzematge. En això darrer també ajuda que els laterals siguin plegables.

Barbacoa de Lidl plegada

També ofereix facilitats gràcies al sistema d'encesa piezoelèctric i als controls de temperatura ajustables. Aquesta barbacoa és molt fàcil d'utilitzar, fins i tot per a aquells que no tenen molta experiència a la cuina. A més a més, els cremadors d'alta potència permeten una cocció ràpida i eficient.

Finalment, la superfície de cocció i la safata de degoteig són fàcils de netejar, cosa que estalvia temps i esforç després de cada ús. I és que quan fas un pla d'aquest tipus amb més gent, les facilitats són necessàries. Ara bé, el que és realment important és passar temps amb els teus.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: