Primer pla exterior d'una botiga de Lidl
CONSUM

Lidl tira per terra el preu de l'aparell que és un imprescindible a la teva cuina

Ara mateix, pots aconseguir-ho a la pàgina web de Lidl a un preu de riure disponible en diversos models

La cuina moderna requereix eines eficients i versàtils que facilitin la preparació d'aliments. Una d'aquestes eines és la batedora de braç amb accessoris 600 W de Lidl. Aquest electrodomèstic no només destaca per la potència, sinó també per la funcionalitat i el disseny ergonòmic.

Aquesta batedora de Lidl és una excel·lent opció per a aquells que busquen una eina de cuina multifuncional, potent i fàcil d'utilitzar. Aquest dispositiu 3 en 1 està dissenyat per batre, triturar i picar, oferint una solució completa per a una àmplia varietat de tasques culinàries. A més, ara està a meitat de preu i la pots tenir a la teva cuina per només 12,49 euros.

Compte amb 5 velocitats diferents

Aquest model de batedora de braç de Lidl no només es destaca per la potència de 600 W, sinó també per la versatilitat. Inclou diversos accessoris que amplien les seves capacitats: un got mesurador amb tapa, un bol mesclador amb tapa, una vareta batedora i una picadora. Amb aquests complements, pots preparar des de batuts i purés fins a salses i sopes amb facilitat.

Tres batedores de mà SilverCrest en colors blanc, vermell i verd, amb el logotip de Lidl desenfocat al fons.

La batedora de Lidl ofereix velocitat regulable amb cinc nivells (1-5) i un botó turbo per a funcions d'impuls. Aquesta característica permet ajustar la velocitat segons el tipus d'aliment que estiguis preparant, assegurant resultats òptims en tot moment.

Aquest electrodomèstic està disponible en diversos colors: blanc, menta i rosa. Aquests models no només ofereixen funcionalitat, sinó que també afegeixen un toc d'estil a la teva cuina.

La batedora de Lidl funciona endollada a la xarxa elèctrica, cosa que assegura un rendiment constant sense preocupar-se per la durada de la bateria. Tots els accessoris inclosos es poden rentar al rentaplats, cosa que simplifica el seu manteniment i assegura una neteja eficaç.

Té una subjecció ergonòmica per facilitar-ne l'ús

La batedora de Lidl presenta acabats en acer inoxidable que asseguren durabilitat i resistència. Les parts clau, com ara el peu batedor, la fulla i la vareta batedora, estan fabricades amb acer inoxidable d'alta qualitat. A més, la seva empunyadura ergonòmica de tacte suau proporciona una subjecció còmode, facilitant-ne l'ús durant períodes prolongats.

A més dels accessoris esmentats, el paquet inclou cinc receptes perquè puguis començar a experimentar immediatament. Els components com el got mesurador, el bol mesclador, la vareta batedora i la picadora són aptes per a rentaplats.

Batedora de mà SilverCrest amb accessoris davant d'un logotip de Lidl.

La batedora de mà de Lidl té unes dimensions de Ø 6.2 x 39.5 cm, Ø 6 x 41.5 cm per al batedor i Ø 12.5 x 34.5 cm per a la picadora. El got mesurador té unes mides de 10.3 x 11.2 x 18 cm. Pel que fa al pes, la batedora de mà pesa 97 g, el batedor 80 g, la picadora 305 g i el got mesurador 143 g.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: