Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
CONSUM

Lidl fulmina Carrefour i Aldi amb la solució a les altes temperatures a l'estiu

La calor pot arribar a ser sufocant, per això Lidl t'ho vol posar fàcil a l'hora de refrescar-te

La calor ja és aquí i amb aquesta han arribat les ganes de gaudir del sol i l'aigua. Si estàs buscant una opció econòmica i pràctica per refrescar-te a casa, aquesta piscina inflable de Lidl és la solució perfecta. És una opció ideal per a aquells que busquen una solució pràctica i econòmica per gaudir de l'estiu a casa.

En aquest cas, a més, la piscina de Lidl té un atractiu extra que fa que sigui l'opció perfecta. No hauràs d'estar molt de temps muntant-la, ja que si hi ha alguna cosa que la caracteritza, és el muntatge ràpid. Pots adquirir-la per poder-ne gaudir aquest estiu per 59,99 € a través de la pàgina web de Lidl.

La piscina de Lidl per a la qual no necessites un gran jardí

Si el que volem és un lloc per refrescar-nos i que els més petits puguin jugar, aquesta opció de Lidl és més que suficient. Té un diàmetre de 240 centímetres i una alçada de 63 centímetres, ideal per a famílies petites o per a aquells que tenen un espai limitat. Amb una capacitat d'aproximadament 2.100 litres, ofereix prou espai perquè diversos nens i adults puguin gaudir de l'aigua alhora.

Aquesta piscina està fabricada amb materials resistents i duradors, cosa que garanteix la seva longevitat i resistència a possibles punxades. El vinil d'alta qualitat utilitzat en la seva construcció assegura que la piscina mantingui la seva forma i funcionalitat durant tot l'estiu. Per tant, la inversió valdrà la pena.

Piscina de fàcil muntatge de Lidl

Un dels avantatges més grans d'aquesta piscina és la seva facilitat de muntatge, ja que en tan sols uns minuts podràs tenir-la a punt per utilitzar. Només cal inflar l'anell superior i omplir la piscina amb aigua. A mesura que el nivell de l'aigua puja, les parets de la piscina s'eleven automàticament i proporcionen una estructura estable i segura.

Per acabar, el manteniment d'aquesta piscina és igualment senzill. Inclou una vàlvula de drenatge que facilita el buidatge de l'aigua quan sigui necessari. A més, el disseny compacte permet un emmagatzematge fàcil i sense complicacions durant els mesos d'hivern.

Entreteniment per a tota la família sense sortir de casa

Una piscina inflable és una manera excel·lent de mantenir els nens entretinguts durant les vacances d'estiu. A més, és una opció perfecta per organitzar reunions familiars i festes amb amics, proporcionant un espai refrescant i divertit per a tothom.

Nedar i jugar a l'aigua no només és divertit, sinó que també és una forma d'exercici magnífica. Ajuda a millorar la coordinació, la resistència i la força muscular, alhora que proporciona un alleugeriment refrescant de la calor.

També tenir aquesta piscina és més econòmic. Comparada amb les piscines fixes, una piscina inflable és una opció molt més econòmica. No requereix obres ni instal·lacions complicades, cosa que es tradueix en un estalvi significatiu tant en temps com en diners.

Piscina de Lidl en un jardí

Els usuaris que ja l'han adquirida destaquen la seva excel·lent relació qualitat-preu. La majoria coincideix que és una opció pràctica i funcional per gaudir de l'estiu sense sortir de casa. A més, valoren positivament la rapidesa i la facilitat de muntatge, així com la durabilitat del material.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: