Primer pla exterior d'una botiga de Lidl
CONSUM

El caprici saludable que Lidl acaba de posar a la venda i ja arrasa

Lidl vol oferir noves alternatives que siguin totalment compatibles amb una alimentació saludable

A la recerca constant d'opcions alimentàries que combinin sabor i salut, Lidl ha llançat un nou producte molt interessant. Amb ell promet satisfer tant els amants del gelat com els entusiastes del fitness. Aquest producte està dissenyat per a aquells que busquen una opció més saludable sense sacrificar el plaer d'unes bones postres.

Lidl té com a novetat una barreta de gelat de proteïna que es ven en tres sabors: Cookies & Cream, xocolata amb llet i xocolata blanca. Cadascuna de les barretes està formulada per oferir un alt contingut de proteïnes. A cada paquet trobem cinc barretes i costa 2,79 euros.

Aquests són els beneficis de les noves barretes proteiques de Lidl

La barreta de gelat amb proteïnes de Lidl és una deliciosa combinació de gelat i proteïnes. Cada barreta és una excel·lent opció per als que busquen augmentar la seva ingesta proteica de manera deliciosa. A més, aquests poden aprofitar-se de tots els beneficis.

En primer lloc, evidentment, hi ha la seva alta aportació de proteïnes. Cada barreta està enriquida amb aquest nutrient essencial per a la reparació i el creixement muscular. Això la fa ideal per consumir després d'un entrenament o com un snack saludable durant el dia.

A diferència d'altres gelats tradicionals, aquestes barretes estan dissenyades per ser baixes en calories, permetent gaudir d'un caprici sense sentir-te culpable. A més, són perfectes per portar amb tu a qualsevol lloc. Ja sigui a la feina, al gimnàs o simplement a casa, pots gaudir d'un deliciós snack en qualsevol moment.

Barretes de gelat proteiques de Lidl

Aquesta barreta proteica de Lidl es pot menjar en molts moments

Tenint en compte els beneficis d'aquesta barreta de Lidl, també podem deduir en quins moments del dia són més adequades. D'això dependrà que aprofitem al màxim els beneficis. I és que no hi ha res millor que tenir un caprici saludable i poder treure-li el millor partit.

Per començar, després d'una sessió d'exercici, el cos necessita proteïnes per reparar i construir múscul. Una barreta de gelat de proteïnes és una opció refrescant i efectiva per complir aquest requeriment.

Així mateix, si busques un snack entre menjars que sigui deliciós i nutritiu, aquesta barreta és una excel·lent opció. T'ajudarà a mantenir-te saciat i evitar opcions menys saludables. A més, també pot ser molt bona opció de postres per menjar alguna cosa dolça sense sentir-se culpable.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: