Supermercat de Lidl
CONSUM

Lidl està esgotant l'article que és tot un imprescindible per anar a la platja

La comoditat i la funcionalitat s'uneixen en aquest article per a platja que està triomfant entre la clientela de Lidl

Si ets amant de la platja i busques una solució pràctica per gaudir dels dies al sol, aquesta gandula de platja de Lidl és l'opció perfecta per a tu. Combina la comoditat d'una gandula amb la funcionalitat d'un carretó de transport, facilitant la teva experiència a la platja. T'evita haver d'anar carregat per passar una jornada de platja.

Tant d'èxit està tenint que Lidl ja avisa que les unitats disponibles s'estan esgotant. Encara més, estava disponible en dos colors en línia, i ara només en queda un a la venda. I és que per tan sols 29,99 € tens una gandula que compleix molt més del que se n'espera.

La gandula té un disseny 2 en 1 molt pràctic

Aquesta gandula de platja de Lidl és un producte multifuncional dissenyat per oferir-te la màxima comoditat i practicitat durant els teus dies de platja. Aquest article es destaca pel seu disseny 2 a 1, que et permet utilitzar-lo, en primer lloc com una gandula reclinable per prendre el sol. Però també com un carretó de transport per portar les teves pertinences de manera fàcil i còmoda.

Com que combina dues funcions en un sol producte, redueixes la quantitat d'articles que necessites portar amb tu, cosa que suposa menys pes i volum. A més, és ideal no només per a la platja, sinó també per a pícnics, càmpings i qualsevol activitat a l'aire lliure.

En un principi, estava disponible tant en color blau com en verd. El seu èxit entre els clients ha estat tan gran que el blau directament està esgotat a la pàgina web. Per la seva banda, l'opció verda està en camí de córrer la mateixa sort.

Gandula de Lidl

Per què està triomfant aquesta gandula de Lidl?

L'avantatge principal d'aquest producte és el seu disseny versàtil. Pots transformar-lo ràpidament d'una gandula a un carretó de transport, estalviant-te l'esforç de portar múltiples articles a la platja. A més, inclou un compartiment d'emmagatzematge on pots guardar els teus objectes personals, com ara tovalloles, cremes solars, llibres i més.

La gandula està fabricada amb materials resistents i duradors, cosa que garanteix la seva longevitat i resistència a l'ús freqüent. El teixit és transpirable i fàcil de netejar, ideal per a l'entorn de platja. Té resistència per aguantar una càrrega de fins a 110 quilos un cop oberta.

Gràcies a les rodes robustes i l'estructura lleugera, pots moure-la sense esforç sobre la sorra o qualsevol altra superfície. A més, compta amb una nansa ergonòmica que en facilita el maneig. Quan la facis servir com a transport, podràs portar fins a 20 quilos de càrrega.

Gandula de Lidl

La gandula ofereix diverses posicions per reclinar-la, permetent ajustar el respatller segons les teves preferències per a més comoditat. Quan et tombes podràs notar la comoditat del seu reposacaps encoixinat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: