Lidl i una imatge d´un festival de música
CONSUM

L'imprescindible per anar-te'n de festival que està a punt d'esgotar-se a Lidl

Els festivals de música són un clàssic de l'estiu i, gràcies a Lidl, no et faltarà el més important

Ja estem en plena temporada de festivals de música. Durant uns quants dies, podem gaudir de la música que més ens agrada en companyia dels nostres amics. Lidl és conscient que aquests festivals arrosseguen una multitud de gent i, per això, té un assortiment pensat per a ells.

Així i tot, hi ha un article en qüestió que està sent un èxit de vendes. De fet, Lidl ja ha hagut d'assenyalar que s'estan esgotant les unitats a causa del seu èxit. Aquest imprescindible per a qualsevol festival no és cap altre que aquesta fabulosa tenda de campanya.

Àmplies dimensions per a més comoditat

Aquesta tenda de campanya de Lidl està dissenyada per allotjar còmodament quatre persones. Amb dimensions generoses, ofereix prou espai perquè tots els ocupants puguin dormir i moure's sense sentir-se estrets. A més, el disseny iglú proporciona una estructura estable i resistent al vent.

Tenda de campanya de Lidl

Una de les característiques més destacades d'aquesta tenda de Lidl és el doble sostre. Aquest disseny no només millora la ventilació, sinó que també proporciona una capa addicional de protecció contra la pluja i la humitat. Així, pots estar segur que estaràs sec i còmode, fins i tot en condicions climàtiques adverses.

Ningú vol passar hores muntant una tenda de campanya, encara menys quan el que vols és gaudir dels concerts. Per això, aquesta tenda de campanya de Lidl és fàcil de muntar gràcies al sistema de varetes i clips. En pocs minuts, tindràs el teu refugi llest per fer servir.

A més, també ofereix comoditats a l'hora de transportar-la, ja que no ens oblidem que en un pla de festival anirem força carregats. Per això, una vegada que es plega es pot ficar a la bossa que també inclou. Aquesta té unes nanses pràctiques per poder portar-la sense problemes.

Tenda de campanya de Lidl plegada i guardada en una bossa

Gran resistència a les inclemències meteorològiques

Com ja t'hem dit, el doble sostre és sinònim de confiança a l'hora del mal temps. A més, aquest garanteix una major foscor a l'interior, tenint en compte que hi ha qui en necessita per poder dormir. Ara bé, els materials també mereixen ser destacats.

La tenda està fabricada amb materials duradors i resistents. El doble sostre està fet de polièster impermeable, mentre que el terra és de polietilè, que garanteix una protecció excel·lent contra la humitat del sòl. Les varetes de fibra de vidre proporcionen una estructura robusta i lleugera.

Tenda de campanya de Lidl

Moltes persones ja s'han convençut que necessiten aquesta tenda de campanya per als plans a l'aire lliure. Pot ser teva per 54,99 € sempre que l'agafis abans que s'esgoti. Lidl ja ha avisat que queden poques unitats a causa de l'èxit que té.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: