Tres clientes caminen en direcció a l'entrada de la botiga *Lidl
CONSUM

La gran ganga de Lidl amb què pots transformar la teva terrassa i està triomfant

Lidl vol que el sol no sigui un problema a l'hora de fer plans a la zona exterior de la teva llar

Ja estem en ple estiu, i amb aquest han arribat les ganes de gaudir de l'aire lliure. Si estàs buscant una solució pràctica i estètica per protegir-te del sol a casa, el tendal triangular de Lidl és una opció excel·lent.

El tendal triangular de Lidl és la solució perfecta per a aquells que busquen una combinació d'estil i funcionalitat al seu espai exterior. Dissenyat per oferir ombra i protecció contra el sol, aquest tendal proporciona un refugi fresc i agradable durant els dies assolellats. Ara com ara, el pots trobar a Lidl per 14,99 €, encara que les unitats disponibles estan volant.

Disseny elegant, modern i funcional

El disseny triangular del tendal no només és modern i atractiu, sinó que també és altament funcional. La seva forma permet una instal·lació versàtil i flexible, adaptant-se a diferents configuracions i espais.

El tendal triangular de Lidl està fabricat amb materials d'alta qualitat que en garanteixen la durabilitat i la resistència a les inclemències del temps. La tela és resistent als rajos UV, cosa que assegura una protecció eficaç contra el sol. D'una altra banda, el teixit és transpirable i permet una circulació d'aire adequada per mantenir l'àrea fresca.

Un sofà verd en un jardí amb un tendal triangular gris.

Un dels avantatges del tendal triangular de Lidl és la seva fàcil instal·lació. El paquet inclou tot el necessari per muntar el tendal de manera ràpida i senzilla. A més, el seu manteniment és igualment senzill, només cal netejar-lo amb un drap humit per mantenir-lo en perfectes condicions.

Amb unes mides d'aproximadament 415 x 415 x 415 cm, aquest para-sol ofereix una àmplia cobertura, ideal per crear una zona d'ombra gran al jardí, al balcó o a la terrassa. La seva grandària generosa permet cobrir taules, cadires i altres àrees de descans, brindant un refugi fresc i protegit del sol.

Lidl té disponible aquest tendal en dos colors

El para-sol de Lidl està disponible en dos colors atractius: antracita i beix, encara que el segon ja està esgotat. Aquests tons neutres s'integren fàcilment a qualsevol decoració exterior, proporcionant un aspecte elegant i modern al teu espai. Tant si prefereixes un estil més sobri o un de més càlid, trobaràs una opció que s'adapti als teus gustos.

Per garantir una instal·lació senzilla i segura, el para-sol inclou tot allò que necessites: una corda d'ancoratge, quatre molls i quatre mosquetons. Aquests accessoris permeten fixar el para-sol de manera estable, assegurant que es mantingui al seu lloc fins i tot en dies ventosos. La corda d'ancoratge és fàcil d'usar i els mosquetons robustos asseguren un ajustament ferm i segur.

Kit d'accessoris que inclou quatre ressorts, quatre mosquetons i una corda.

El para-sol està fabricat amb teixit de polièster, un material conegut per la seva durabilitat i resistència als elements. El polièster és ideal per a exteriors, ja que és resistent a l'aigua i l'esvaïment. Per això, des de Lidl garanteixen que el para-sol mantindrà la seva aparença i funcionalitat amb el temps.

Tot i la seva mida, el para-sol és sorprenentment lleuger, amb un pes de només 1,74 kg. Això facilita el seu maneig i instal·lació, permetent moure'l i ajustar-lo segons sigui necessari sense esforç. El disseny lleuger no compromet l'estabilitat ni la qualitat, oferint una solució pràctica i convenient per a les teves necessitats d'ombra.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: