Primer pla del cartell del logo de Mercadona
CONSUM

Així és la fruita nutritiva de Mercadona que només pots comprar ara: afanya't

La seva collita amb prou feines dura dos mesos, per això aconseguir-la la resta de l'any és realment complicat

Al món de l'alimentació saludable, sempre estem a la recerca de productes que no només siguin deliciosos, sinó també beneficiosos per a la nostra salut i això Mercadona ho sap. Una nova fruita ha arribat als prestatges de Mercadona, la qual promet ajudar a reduir els nivells de sucre a la sang i el colesterol. Aquest superaliment ha captat ràpidament l'atenció dels consumidors i ha esdevingut un dels més destacats del moment a Mercadona.

Aquesta no és cap altra que la figaflor, una fruita que no està disponible durant molt de temps. Cal tenir en compte que la temporada té lloc entre els mesos de juny i juliol, per això hem d'aprofitar. Mercadona ven les figaflors en un pack de sis unitats que pesa aproximadament 430 grams i costa al voltant de 2,80 €.

La figaflor té nombrosos beneficis per a la nostra salut

Un dels atractius principals de la figaflor és la seva capacitat per ajudar a reduir el sucre a la sang i el colesterol. Aquests beneficis són gràcies a la seva composició rica en fibra, antioxidants i altres compostos bioactius que afavoreixen la salut cardiovascular i metabòlica.

Breves fresques en un envàs de plàstic davant d'una botiga.

Així mateix, les figaflors també són riques en nutrients, ja que contenen vitamines i minerals essencials, com ara altes quantitats de vitamina C, vitamina A, potassi, magnesi o ferro, entre d'altres. Tots contribueixen al bon funcionament de l'organisme i enforteixen el sistema immunitari.

Per a aquells que donen importància a l'origen de la fruita de Mercadona, és important explicar que les seves figaflors estan envasades per l'empresa alacantina Fruitum 2016. La introducció d'aquest fruit a Mercadona no només beneficia els consumidors, sinó també els productors locals. Si tries aquesta fruita de Mercadona, estàs donant suport a l'economia local i promovent pràctiques agrícoles sostenibles.

Quines diferències hi ha entre les figaflors i les figues?

Figues i figaflors són dos fruites que provenen del mateix arbre: la figuera. La diferència principal rau en el moment en què aquests fruits apareixen. Les figaflors són el primer fruit de la temporada, mentre que les figues apareixen més tard madurant ràpidament amb la calor de l'estiu.

Pel que fa a la mida, les figaflors solen ser més grans que les figues, amb una forma més allargada i una pell més gruixuda. Les figues, en canvi, són generalment més petites, rodones i amb una pell més fina.

El color de la pell també pot variar. Les figaflors tendeixen a ser més fosques, amb tonalitats que van del verd fosc al morat. Les figues poden ser de diversos colors, incloent-hi verd, porpra i negre, depenent de la varietat.

Safata de figues fresques en un envàs de plàstic transparent.

Pel que fa al sabor, les figaflors solen ser menys dolces que les figues i tenen una textura més fibrosa. Les figues, per la seva banda, són més sucoses i dolces, amb una textura suau i carnosa.

Tant figues com figaflors són riques en fibra, vitamines i minerals. Tot i que totes dues fruites són saludables, les figues tenen un contingut calòric lleugerament superior a causa de la seva quantitat més gran de sucre natural. Això les converteix en una opció excel·lent per a un impuls ràpid d'energia.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: